Sakta hem genom stan

Klockan har passerat midnatt och jag har varit hemma i ungefär 20 minuter. Jag är helt slut i både kropp och knopp efter att ha ränt runt på möten och ärenden på stan hela dagen. Det har dock varit en sådan där bra dag då man känner att man får mycket gjort och rör sig framåt, sådana dagar gillar jag lite extra. En stund där kände jag verkligen att jag var on top of the world, allt kändes för en minut bara så himla skönt och flytande.

Kvällen avslutade jag med en promenad via Kungsträdgården och Skeppsbron förbi Slottet mot Slussen där jag spanade in alla aktiviteter som händer i samband med LOVE Stockholm och kungabröllopet. Det är lite Vattenfestivalkänsla (minns ni den?) and I like it! Tyvärr hade artisterna packat ihop och gått hem när jag passerade de stora scenerna, men myllret på Pontus och de andra restaurangerna på Skeppsbron var i full gång. Det är något alldeles speciellt med sådana här sommarkvällar. Gå långsamt hemåt, barbent och med ett leende på läpparna.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlogg: Stockholmsvecka!

En vecka av äventyr i Stockholm! * Lanseringsplanering * SPA & träning * Middag med Elin & Jackie * Intervju med Karin * AW på

Som en varm kram av Moder Natur

Skottland. Hon är så vacker att jag får stora dåndimpen efter varje krön. Det känns som att Moder Natur både flexar musklerna samtidigt som hon

VLOG: Jag gjorde det igen! #fail

Förra veckan var jag i Göteborg och rände på Mediedagarna och Bokmässan och red på en häst. Så här såg det ut! Prenumerera på min