Bild från Xtinaweb.org

Det första jag tänkte när jag såg den här bilden var ”sexigt som fan”! De flesta skulle nog föredra ett par avklippta jeansshorts under rumpan eller en urringad top, men icke jag. Just hur tunikan följer hennes smärta kropp, tajta jeans och råsnygga peeptoes. Sexay! Det långa halsbandet med berlock är pricken över i. Sedan att man kan ana en röd bh med svart spets under hjälper ju till. 😉 Självklart har hon kompletterat med blodröda tånaglar och läppar.

4 svar

  1. Vansinnigt snyggt! Jag personligen föredrar helt klart det här före urringat och avklippta shorts. Det här är mer classy. Skulle gärna ha hennes tunika.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vårjackor plus size

Vårjackor för plus size ladies

Inlägget innehåller annonslänkar. Läs mer om annonslänkar här! Äntligen börjar våren så smått knacka på dörren (även om det varit nollgradigt här på morgonen de

106. Om att lägga fokus på rätt saker med Flora Wiström

När Flora Wiström, bloggare, skribent och författare, gästade podden för fem år sedan, som min andra gäst någonsin, delade hon bland annat med sig av sina bästa bloggtips och outade sig själv som hipsterbloggare (med lite hjälp från mig).Nu är hon til…

Månadsrecap: Maj 2023

Hej och välkommen till maj och äntligen fick jag ner dahliorna i jord! Jädrar vad det satt långt inne i år. Men till slut så!

Höstfix i trädgården

Nu när jag skaffat hus ska jag ju bli en odlande människa! Ska vi se hur det går? För ett tag sedan grävde jag upp

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!