Vecka 44 | En vecka då jag växte minst två centimeter

Förra veckan var en sådan där vecka då man känner att man växer. Då man rör sig utanför sin comfort zone och blir några centimeter längre på köpet.

Ögonblick ur mobilen från veckan som gått:

Förra måndagen var det superkallt och jag gömde mig i min superstora halsduk.

Ända sedan Matilda satt hos oss i somras med sin lilla yorkie har hennes säng stått kvar på kontoret och Leia gillar av någon anledning den lilla sängen bättre än hennes egen. If it fits, she sits?

Herregud, tisdagens PT-pass. Jag hade träningsvärk i typ tre dagar efteråt. Men ÅH så gött det var! Nu ska jag bara få in ett andra (och gärna ett tredje) träningspass varje vecka med. Var ska det få plats..?

För jag är aldrig så lycklig som efter ett träningspass. Den lyckan måste in oftare i livet.

Och så var vi på Facebook och hälsade på. Jag vill ha ”I'll find something to put here”-tavlan. Perfekt ”jag ska styra upp mitt liv – snart”-liknelse.

Utsikten från Facebooks kontor var inte att leka med. Älskar vakten som släckte lampan i repan för att jag skulle få en bra bild. <3 Hans mamma hade för övrigt en hund som är samma ras som Leia och jag fick se bilder. SÅ göllig!! Och så underbart att se att det finns fler som lilla Lejjjis.

Sedan blev det tisdag eftermiddag och solen sken när vi skulle flytta ut från kontoret.

Usch jag hade så ont i magen hela dagen men Mimmi och Lovisa hjälpte mig så att allt blev packat och fixat och så tog vi ner skylten och jag blev faktiskt lite gråtmild.

Sedan kom bästaste Nevvis och hjälpte mig köra hem alla prylar. Ändå bra jobbat att allt fick plats i hennes bil! Och sedan satt vi och pratade i mitt kök en bra stund. Så himla bra person.

Det blev onsdag och jag poddade med instagramproffset Christoffer. Han har alltså 1,3 MILJONER följare på Instagram. Helt jädra bananas. Men han var väldigt ödmjuk och fin, det avsnittet kommer nästa vecka!

Var bara tvungen att fota receptionstjejen och vovven på Acast, så jädra gulligt! Jag undrar också var hon gömt fönsterputsen, det där jädra bordet måste ju putsas varenda dag. Eller, det hade det behövts göra om jag suttit vid det i alla fall.

Och sedan blev det konferens med InoS nya styrelse som ni såg här! Här är vi mitt inne i någon form av workshopövning där vi försöker reda ut alla arbetsuppgifter inom föreningen. Det är ett par stycken så att säga.

Och så tog vi nya pressbilder/bilder till sajten och så här såg jag ut i mobilkameran!

Blandade tankar från veckan:

» Det känns verkligen som InoS 2.0 föddes i veckan. Vi flyttade ut från kontoret och hade kickoff med nya styrelsen och så mycket inspiration som kom ur det. Nu lägger vi i nästa växel.

» Idag är den första dagen på evigheter som jag inte känt stress över någon deadline som jag är sen med. Vilket så klart säkert betyder att jag glömt något men det är ändå lite skönt att få sussa i den känslan en stund.

Tipselitips:

» Jag har börjat lyssna på en ny podcast som är ett HELT nytt format. Det är som film, fast podd! Alltså fiction med skådisar! Det är svårt att förklara men kolla här. Beskrivs som en psykologisk thriller. SÅ JÄVLA BRA. Så klart från Gimlet Media.

» Och Alex ger 10 tips till den som vill jobba som influencer!

 Förra året då?

» Förra året lanserade Influencers of Sweden! Bara en sån liten sak liksom.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Årets första dopp – i havet!

Typ 70 grader varmt i bastun och 7 grader varmt i vattnet – då är det här fejset rimligt. Hallå vänner, jag är i Finland!

Min påsk i bilder

Hallå i stugan! Hur mår du? Jag har ju, som jag i min handmaids-eufori (jättekonstig sammansättning med tanke på dystopinivån i serien) meddelade tidigare, varit

Linda

Producera eller reagera

Foto: Jacqueline Wester Hej vänner! Hur mår ni idag? Hörrni, jag har tänkt på en sak. Eller, jag har tänkt på rätt många saker, det