Vecka 43 | Årsstämma och årsdag

Vecka 43 | Årsstämma och årsdag

Jag känner att jag skjuter upp mitt liv. Väntar på att jag magiskt ska få fler timmar per dygn eller självdisciplin nog att göra mer av den tiden jag har. Har någon ett mirakel till övers..?

Ögonblick ur mobilen från veckan som gått:

Måndag » Förra veckan inleddes med tyll i en påse på väg till kontoret. Det var klänningarna som jag lånade till Stora Influencerpriset som skulle lämnas tillbaka till stylisten.

Sedan var det något drama ute på gatan och Mimmi klättrade upp på köksön för att kunna spana och skvallra vidare till oss om vad som pågick. Hon är engagerad, mamma Mimmi! Jag har börjat kalla henne för mamma för att hon påminner mig att äta samt öppnar saker åt mig nu när jag har nagelförlängningar och inte kan göra livet på samma sätt som vanligt folk.

Tisdag » Vi hade extrastämma med InoS men det har jag ju redan berättat om här!

Onsdag » Sedan blev det lillördag och den spenderade jag från soffkontoret med tända ljus och smoothie medan det regnruskade ute.

Torsdag » Influencers of Sweden fyllde officiellt ett år och det firade vi med pyttesmå biskvier! Mimmi höll dock på att klippa ”Year in review”-filmen och var lite för uppstressad för biskvier.

Och på kvällen gick jag på ”friends and family”-event på Efva Attling och fotade mig själv i världens bästa selfieljus.

Fredag » Jag var hos min bästa PT-Elin och fick lära mig att göra snatches! Tydligen är jag lite av en naturtalang på det. Vem hade anat?!

Här är hon, bästa PT-Elin. Hon har gjort mina tisdagar (fast just denna vecka fredagen) ungefär 2000% bättre. <3

Blandade tankar från veckan:

» Vi flyttar ut från kontoret och även fast allt annat går framåt så känns det som att jag tar 10 steg bakåt i utvecklingen. Det känns asjobbigt.

» Jag är så trött på min egen oförmåga att strukturera upp mitt liv. Så jävla trött.

Tipselitips:

» Jag har ännu inte själv sett avsnittet men har blivit tipsad om det så tipsar vidare! Det är ett avsnitt av nya Resumé Insikt Debatt där branschprofiler pratar sociala medier och influencers. Kanske kan vara intressant även för dig?

» Sara Bäckmo berättar om hur hon jobbar med sitt främsta sociala medium – Facebook!

 Förra året då?

» Då bloggade jag tydligen inte den här veckan?!

2 svar

  1. Hallå vad var det för drama ute på gatan då?! 😉 Jag verkar vara ÄNNU mer nyfiken än Mimmi! Hoppas du hittar balansen i livet snart, annars kommer jag och organiserar upp det! mvh kontrollfreak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Att gå från ett blankt papper

Detta inlägg är en del av ett reklamsamarbete med Blank Page Jag ligger på rygg i sängen med datorn på magen. Katten snarkar bredvid och

Vad tycker du om mig?

Kanske en livsfarlig fråga att ställa men jag är rätt trygg med er. Ni är fina och snälla. På tisdag är jag på plats på

70. Sofie Hallberg & Ida Höckerstrand/Ångestpodden

Sofie Hallberg & Ida Höckerstrand utgör tillsammans Ångestpodden och företaget Inget Filter. De har hundratusentals lyssnare varje månad och pratar om just – ångest. Något som innebär att väldigt många känner igen sig i vad de pratar om. Vi pratar …