Shake and Bake

Shake and Bake

Asså.. hela huset vibrerar i omgångar. Försöker de flytta på det medan jag snällt sitter i min lägenhet och bloggar eller vad är det som pågår? Har man otur kanske man hamnar i Värmland (inte meningen att förolämpa alla Värmlänningar, jag har aldrig ens varit där. Men dialekten stör mig. Sorry).

Katterna hade kissat i hela min osorterade tvätthög som låg på golvet i hallen. Ew. Självklart. Som tur är åkte den direkt i tvättmaskinen.

Nu ska jag äta en alldeles för sen frukost. Det här att äta på fasta tider och var tredje timme eller vad det var, vad hände med det?

Jag har ont i halsen. C som har smittat? 😉

3 svar

  1. Mysigt det låter med att ha sin smutstvätt som allmän toalett för de fyrfotade.

    Ville bara med några få ord komma med en bekännelse. Jag har tjuvläst din blogg ett tag nu, och dels så är den nya layouten hur het som helst, dels så tycker jag om sättet du skriver på. Lycka till med halsonten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Tankar kring en tid som var då

Ikväll har jag tagit en lång och melankolisk promenad down memory lane. Det är konstigt hur händelser som i sig inte verkar så omvälvande öppnar

Hej januari du är fin och stormig

Alltså det här med ny bloggdesign gör ju under för bloggpeppen! Helt plötsligt går jag omkring och funderar på blogginlägg jag vill skriva och bilder

62. Evelina Forsell

Evelina Forsell gick stylistlinjen på gymnasiet. När det under tredje året var dags att göra ett projektarbete valde många av Evelinas klasskompisar att skapa ett portfolio, som de skulle kunna använda för att visa upp sin kreativa ådra för potentiella…

Vlog: Golvläggarfest!

Tjohoo! Här kommer äntligen vloggen från golvläggningen (som du ju fick se i bloggform redan för en månad sedan)! Det är tydligen inte helt lätt