Shake and Bake

Shake and Bake

Asså.. hela huset vibrerar i omgångar. Försöker de flytta på det medan jag snällt sitter i min lägenhet och bloggar eller vad är det som pågår? Har man otur kanske man hamnar i Värmland (inte meningen att förolämpa alla Värmlänningar, jag har aldrig ens varit där. Men dialekten stör mig. Sorry).

Katterna hade kissat i hela min osorterade tvätthög som låg på golvet i hallen. Ew. Självklart. Som tur är åkte den direkt i tvättmaskinen.

Nu ska jag äta en alldeles för sen frukost. Det här att äta på fasta tider och var tredje timme eller vad det var, vad hände med det?

Jag har ont i halsen. C som har smittat? 😉

3 svar

  1. Mysigt det låter med att ha sin smutstvätt som allmän toalett för de fyrfotade.

    Ville bara med några få ord komma med en bekännelse. Jag har tjuvläst din blogg ett tag nu, och dels så är den nya layouten hur het som helst, dels så tycker jag om sättet du skriver på. Lycka till med halsonten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Isig utflykt till Ögeltjärnsberget

Hej måndag! Hur har din helg varit? Min har fyllt på pluskontot rejält då jag haft två av mina finaste vänner på besök från Stockholm,

Välkommen ut ur buren.

Hej dagboken. Nu kommer det igen. Ett sånt rakt-upp-å-ner-inlägg utan nån lärdom eller kunskap inbakad. Fan vad jag gillar att skriva sådana! Och jag blev

Skicka mig listan!

10 anledningar att jobba med influencers

Jag får ofta frågan ”vad är grejen med influencers”, en fråga som både företag som vill jobba med influencers – men även influencers som vill