Sista halvan av oktober

Hej första tisdagen i november!

I morse var det -15 grader och min bil startade inte först. Efter lite klapp och kel och hot så hostade den igång och jag kunde komma iväg. Så jag antar att det är vinter nu? Typ? Då kanske det passar sig utmärkt att kika lite på vad som hände de sista veckorna på hösten.

Jag fortsätter att upptäcka mina omgivningar och försöker verkligen hitta bra skogsstigar, något som verkar helt omöjligt i mina nya hoods. De enda alternativen jag stött på är skogsvägar eller skogsMASKINvägar (alltså stora gropar på kalhyggen).

En dag var jag i alla fall i galet behov av vatten så åkte till Skillingen för att bara lukta på vatten och höra små små vågkluck.

Någon hade glömt sina skor. Gissar att den personen fryser jättemycket om tårna just nu.

Sixten flyttade hem till mig och Leia! Här kan du läsa mer om honom. Vi håller fortfarande på lära känna varandra men det går bättre och bättre och han är väldigt go och pratsam. Så det kommer bli toppen tror jag.

Det började bli riktigt kallt, under nollan många mornar, och då kunde det se ut så här nere vid älven. Sån jädra magi. Sådana här mornar lever jag länge på. Ser du dimman som dansar över vattnet??

<3

Jag kände mig många dagar lite som den här ladan som lagt sig och tagit en tupplur. Oktober är tungt alltså.

En tisdag var jag in till stan och satt och pratade med en ny, spännande person i fyra timmar. Det bådar gott för vidare lära-kännande.

Sixten sover alltid vid min fotända och Leia på min vänstra sida. Så jag har bara halva dubbelsängen men det är helt okej.

Inser hur mycket jag saknat kattassar. Speciellt sådana som ser ut som små hjärtan.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

VLOG: Jag gjorde det igen! #fail

Förra veckan var jag i Göteborg och rände på Mediedagarna och Bokmässan och red på en häst. Så här såg det ut! Prenumerera på min

Bokredigeringshelg

Åh hej och hå! Jag skulle göra så mycket den här helgen men har bara suttit precis här vid datorn från morgon till kväll och

Vlog: Fjällvandring i Tänndalen

För sisådär en månad sedan var jag, mamma och Roger och hälsade på Sara i fjällen, närmare bestämt Tänndalen! Jag visade ju dig bilder då

Att jobba digitalt – mina bästa verktyg

Världen är konstig just nu. Jag har i stort sett slutat följa nyheterna för jag blir knäpp av alla enorma rubriker och hysterin som är