Sista halvan av oktober

Hej första tisdagen i november!

I morse var det -15 grader och min bil startade inte först. Efter lite klapp och kel och hot så hostade den igång och jag kunde komma iväg. Så jag antar att det är vinter nu? Typ? Då kanske det passar sig utmärkt att kika lite på vad som hände de sista veckorna på hösten.

Jag fortsätter att upptäcka mina omgivningar och försöker verkligen hitta bra skogsstigar, något som verkar helt omöjligt i mina nya hoods. De enda alternativen jag stött på är skogsvägar eller skogsMASKINvägar (alltså stora gropar på kalhyggen).

En dag var jag i alla fall i galet behov av vatten så åkte till Skillingen för att bara lukta på vatten och höra små små vågkluck.

Någon hade glömt sina skor. Gissar att den personen fryser jättemycket om tårna just nu.

Sixten flyttade hem till mig och Leia! Här kan du läsa mer om honom. Vi håller fortfarande på lära känna varandra men det går bättre och bättre och han är väldigt go och pratsam. Så det kommer bli toppen tror jag.

Det började bli riktigt kallt, under nollan många mornar, och då kunde det se ut så här nere vid älven. Sån jädra magi. Sådana här mornar lever jag länge på. Ser du dimman som dansar över vattnet??

<3

Jag kände mig många dagar lite som den här ladan som lagt sig och tagit en tupplur. Oktober är tungt alltså.

En tisdag var jag in till stan och satt och pratade med en ny, spännande person i fyra timmar. Det bådar gott för vidare lära-kännande.

Sixten sover alltid vid min fotända och Leia på min vänstra sida. Så jag har bara halva dubbelsängen men det är helt okej.

Inser hur mycket jag saknat kattassar. Speciellt sådana som ser ut som små hjärtan.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Tretti-nio.

Idag fyller jag 39 år. Och när jag sitter här och försöker skriva det här inlägget inser jag hur mycket jag fastnar i “ett år

Gravid vecka för vecka

Gravid vecka för vecka – Avsnitt 2

Glad fredag! Idag släpps mitt andra avsnitt i Gravid Vecka för Vecka och i det här avsnittet berättar jag om hur jag kom fram till

Femton bilder från förra veckan

Före jul var jag ju rätt duktig med att göra rediga veckosammanfattningar, inspirerad av Elin Kero. Vad jag dock insåg efter ett tag var att

Hej februari!

Vips så hade första månaden av 2019 gått och det var plötsligt februari! Jag och Leia försökte hitta åt stigen upp till sjön som hade