Sitter för närvarande i lastminute.com's telefonkö och lyssnar på Frank Sinatra. De har stil på lastminute!
Update. Tjejen i luren var lite sur dock. Tydligen är e-biljett inte e-biljett utan papperet man får på mailen. Så jag behöver inte VISA-kortet. Skumt.
………….

Idag har jag fått ännu en avi från posten. Vågar jag tro att det är skorna den här gången? Eller ska jag ta bilen för säkerhets skull? Min stegräknare står för tillfället på 56 så det är nog läge att ta sig en prommis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

66. Jessica Lagergren

Tillsammans med sin tvillingsyster driverJessica Lagergrenpodcasten Tvillingpodden. Hela 40.000 människor lyssnar varje vecka på när Jessica och Angelica frispråkigt delar med sig av livet. Jessica har utöver podden också sin blogg,…

86. Sökmotoroptimering och styrkan i bloggen med Jennifer Sandström

I det här avsnittet tar jag ett snack med SEO-drottningen Jennifer Sandström. Vi pratar om bloggen och vad som krävs för att den ska bli framgångsrik. Jennifer berättar också vad du ska tänka på när du vill sökmotoroptimera din blogg, hur viktigt det ä…

Cellbes

Syjunta i Örnsköldsvik med Cellbes

Reklamsamarbete med Cellbes För en massa månader sedan, i kallaste januari, var Cellbes på plats i Övik för att fota sin vårkampanj ”Vi är Cellbes”!