Sjutton bilder från februari

Sjutton bilder från februari

IMG_0075

Glad söndag!

Eller glad och glad. Ska jag vara helt ärlig har jag varit rätt kärv i humöret hela dagen. Högst oklart varför. Kollade så klart min mensapp (som jag alltid gör när jag känner mig sur) men enligt den borde jag bara vara lagomt pms:ig, inte ägglossnings-vansinnig.

Bara jag som är mitt mesta mensmonster vid ägglossning förresten? Helt orimligt med tanke på att det är då det är meningen att nån ska kunna tänkas vilja ligga med mig om barn ska bli gjorde? Naturen jobbar emot mig.

Oh well. Det var inte det vi skulle prata om, det kom på köpet. Jag tänkte att vi skulle kika på några bilder från vintriga februari som legat på mobilen och väntat på uppmärksamhet. Okej?

IMG_9918

En fredag där inför alla hjärtans dag var jag och mina antikroppar hembjudna till Jessica och hennes familj på finmiddag. Och OJ så trevligt det var! Det blev nån mumsig soppa som jag inte minns vad det var (men kolla! HUR fin?!) och bookmakertoast med MASSA pepparrot som jag fortfarande drömmer våta drömmar om. Hasse kan laga mat han!

IMG_9920

Jessicas hem är som en dröm. Varje gång jag hälsar på slås jag av hur läskigt duktig hon är på att kombinera de mest underliga prylar som jag själv hade skrivit av på en gång. Men hos henne ser det istället ut som en inredningstidning. Huuur går det till?

I vilket fall som helst tycker jag att du ska följa henne på Instagram. Inspirationsboom varje dag.

IMG_9925

Det blev plusgrader en dag eller två och då vågade sig hönsen ut igen. De är PEPP på vår vill jag lova.

IMG_9929

Jag tror också hönsen har ruggat lite på sistone, det är i alla fall min analys av varför Mumins hals ser så trist ut.

IMG_9941

Solen smög sig in i mitt sovrum på mornarna igen. Den känslan är som att bli pånyttfödd.

IMG_9969

Även om Sixten nog gärna skulle vara ute och röja runt på dagarna så verkar han inte helt missnöjd med vardagen på vedspisen.

Den här delen av den gamla vedspisen eldade man i förr för att vattnet som strömmade igenom skulle bli varmt och sedan gå ut till vattenelementen. Och fast vattnet nu värms upp på annan plats så går det fortfarande igenom den här delen av vedspisen –  vilket gör att den blir varm ovanpå. Inte kokhet men sådär lagomt bastuvarm som en vintertrött katt gillar lite extra.

IMG_9996

Till Alla Hjärtans Dag fick jag en klubba och ett kort från Caroline och det gör en ju sådär varm och mojsig inombords.

IMG_9997

Jag drack suröl en onsdag och hade AW på Clubhouse. Det är det senaste.

IMG_0023

Och på tal om Clubhouse så intervjuade ÖA mig om den nya flugan.

Jösses. Jag blev nån slags Clubhouse-expert där i två-tre veckor. Och det kan man ju vara.

IMG_0027

Och så gick jag på en riktig första dejt för första gången på evigheter. På konditoriet i Nordmaling. Han bor i Umeå och jag i Övik så det var liksom halva vägen var. Semlan var god.

IMG_0031

Sen åkte jag och min My Little Pony-tröja (ja, jag har LEVT i den den senaste månaden) hem till syrran och hjälpte henne skruva IKEA-möbler. Nu är det bara typ sex veckor till min systerbebis kommer och peppen är orimlig!

IMG_0037

En lördagskväll var min morbror på besök och alla djuren älskar honom mest. Det är sen gammalt.

IMG_0045

Och så en eftermiddag var jag hos Jenny och fick kaffe och kaka. Det där är verkligen en småstadsgrej. Att åka hem till sina vänner och få kaffe och kaka. Jag älskar det. Dock måste jag bli bättre på att baka för hos mig blir det mest bara kaffe. Och kanske en butiksköpt chokladboll. Måste jobba på min småstadsimage där.

IMG_0051

Och så jobbade jag ju som ett as inför nylanseringen av Social Brand Lab. Och den här lilla korven låg här bredvid mig insmält i sin bädd medan jag hamrade iväg på datorn. Älskar min lilla korv.

IMG_0085

Och fullmånen stod över husen på andra sidan älven mitt i solnedgången.

IMG_0076

Och träden andades ut vintern. En första pust i alla fall. Ser du imman bredvid träden? Den kommer från stammarna. När träden är kalla och den varma solen lyser på så dunstar de. Och det ser ut som att de andas ut. Ett av de vackraste naturfenomen jag vet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vintern rasat!

HEJ MAJ! Äntligen är den här – den riktiga vårmånaden! April är slut och jag hoppas innerligt att vädret fattar det så att det här

Tankar kring att vara stark. Och skör.

Härom veckan fick jag höra att jag nog kan uppfattas som ganska ”hård”. Personen som sa det menade inget illa utan menade bara att jag

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!