Skor sviker aldrig!

Skor sviker aldrig!

060508

Äntligen var det dags för en ny outfitbild (Försök bortse från det livrädda ansiktsuttrycket)! Min lilla IXUS I verkar ha gått i himlen in, och min Nikon D70 är inte sådär jättesmidig att ta outfitbilder med så det har som inte blivit av. Men idag lyckades jag! Klänning i det underbara vädret och iväg till Gällstad bar det. Tittade på pappsens superfina nya radhuslägenhet (hade tagit den själv om den inte legat 4 mil ut i skogen) och sedan en sväng till Lager 157. Jeansen var som vanlig passande pygméer utan höfter och t-shirtsen, well, näe. Mycket fint fanns, för er som är storlek mindre men inte för en mindre bjässe som jag.

Men så kom jag till skoavdelningen, den avdelningen som aldrig sviker. Skor passar alltid. Så det blev två par. Ett par svarta, med rund tå och bred klack (som jag jagat i månader) från SthlmDG och ett par vita ballerinor från Betty Blue. Till det skamliga priset av 600-nånting kronor. Berry, berry najs!

DenStoraÖverraskningen i lördags var superduperkul! Det var Jessicas möhippa som gick av stapeln och eftersom hon inget visste och lurkar här ibland så var det bloggförbud för Linda. Och jag lyckades hålla hemligheten! Yey me! Det blev picnic i Trädgårdsföreningen, en tur på Göteborg Spa (faaaalig babuscka där) och sedan lite skivinspelning innan det bar av på Nivå. En underbar dag i underbart sällskap. Tack så mycket tjejer, vi ses på bröllopet! 🙂

5 svar

  1. ooh.. ja önskar jag hade kläder att bära upp till såna supermegaschyssta skor.. 😉 följer spännt dina tankar angående NYC.. älskar den stan.. who doesn’t? tror alla sanna sex and the city lovers skulle vilja bo på manhattan å flasha runt i schyssta outfits 😉 ha de gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Övik

Hemvändaren – nu händer det!

Jag berättade ju här på bloggen för ganska precis en månad sedan att jag bestämt mig för att flytta hem till Övik – men inte

Föreläsningsfredag!

Igår gjorde jag något som är VÄLDIGT ovanligt för mig; jag klev upp tidigt. Jättetidigt. 04.30. Alltså HALV FEM. Det är bisarrt jävla tidigt.  Anledningen

Min juli-hemester

Den här sommaren har bara sprungit förbi i ett huj. Jag har definitivt kommer in i semestermode och har nu stora problem att komma ur

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!