Skor sviker aldrig!

Skor sviker aldrig!

060508

Äntligen var det dags för en ny outfitbild (Försök bortse från det livrädda ansiktsuttrycket)! Min lilla IXUS I verkar ha gått i himlen in, och min Nikon D70 är inte sådär jättesmidig att ta outfitbilder med så det har som inte blivit av. Men idag lyckades jag! Klänning i det underbara vädret och iväg till Gällstad bar det. Tittade på pappsens superfina nya radhuslägenhet (hade tagit den själv om den inte legat 4 mil ut i skogen) och sedan en sväng till Lager 157. Jeansen var som vanlig passande pygméer utan höfter och t-shirtsen, well, näe. Mycket fint fanns, för er som är storlek mindre men inte för en mindre bjässe som jag.

Men så kom jag till skoavdelningen, den avdelningen som aldrig sviker. Skor passar alltid. Så det blev två par. Ett par svarta, med rund tå och bred klack (som jag jagat i månader) från SthlmDG och ett par vita ballerinor från Betty Blue. Till det skamliga priset av 600-nånting kronor. Berry, berry najs!

DenStoraÖverraskningen i lördags var superduperkul! Det var Jessicas möhippa som gick av stapeln och eftersom hon inget visste och lurkar här ibland så var det bloggförbud för Linda. Och jag lyckades hålla hemligheten! Yey me! Det blev picnic i Trädgårdsföreningen, en tur på Göteborg Spa (faaaalig babuscka där) och sedan lite skivinspelning innan det bar av på Nivå. En underbar dag i underbart sällskap. Tack så mycket tjejer, vi ses på bröllopet! 🙂

5 svar

  1. ooh.. ja önskar jag hade kläder att bära upp till såna supermegaschyssta skor.. 😉 följer spännt dina tankar angående NYC.. älskar den stan.. who doesn’t? tror alla sanna sex and the city lovers skulle vilja bo på manhattan å flasha runt i schyssta outfits 😉 ha de gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

42. Svaret på allt.

42. Känns ungefär som 41. Fast kanske lite bättre. Jag ser fram emot 42. Om de senaste två åren, de efter 40, får vara någon

77. Om självporträtt och fotostil med Rania Rönntoft

Rania Rönntoftär utbildad yrkesfotograf men titulerar sig även influencer. Delar av hennes inkomst kommer nämligen från hennes sociala medier trots blygsamma följarsiffror. Nyckeln? Tajt nisch och brutalt hög kvalitet.Rania kommer från bör…

VIDEO: Min sminkrutin till vardags!

Inlägget innehåller annonslänkar – läs mer i min policy! I den här videon delar jag med mig hur jag sminkar mig till vardags, hur jag

En onsdag i mobilen

Hallå där vänner! Idag är det onsdag fast snart torsdag (klockan är halv tolv) och jag tänkte vi skulle köra en såndär ”superliveblogg” (fast inte