Katterna har varit tysta och snälla en hel natt! Inget jamande, inget gnagande på väskor/kablar/tidningsställ, jag har faktiskt fått sova! Halleluja! Men varför är jag då så sjuuukt trött ändå? Just ja.. mardrömmarna.. oh well, you can't have it all.

3 svar

  1. Min katt håller hela huset i gungning om nätterna, grannen frågade om jag skaffat fler katter eller om hon har blivit sjuk… hmm, nä bara på jakt efter en kattpojke dårå =) Mardrömmar kan sitta i hela dagen, jag avskyr det. Ofta vet jag inte vad jag drömt, bara att det inte varit bra. Hoppas du får en fin dag, dina vakna tankar styr du över! Var förresten på en föreläsning med Mia Törnblom (självkänsla nu) Hon sa att man tänker 65000 tankar varje dag och 95% av dom tänkte vi igår, och dagen innan det och… men det är lättare sagt än gjort att tänka snälla tankar. Eller att stå naken framför en spegel och säga och känna att man älskar sig själv som hon också sa, hmpf! Stor kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Sommarvloggvecka #1 – Myshelg i Skellefteå

I mörkaste november behöver vi lite ljus och pepp – därför bjuder jag på en sommarvloggvecka så här inför advent! Vi börjar i Skellefteå i

Fabulous co-working

Kollegor. Många företagare tycker att det är en av de jobbigaste bitarna med att vara egen. Att man inte har några alltså. Ensamheten och allt

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!