Snön finns inte om ingen ser den

Snön finns inte om ingen ser den

Snön kom, såg och töade bort igen. När jag tittade ut genom fönstret imorse hos pappa så låg det som ett täcke över gräsmattan. Och jag som tyckte att regnet smattrade mot rutan halva natten? Väl inne i Borås igen så ser jag mest snö i form av regnpölar.

Pappa kom som en räddare i nöden igår och släpade med mig hem till honom för middag, lite vin, och lite anti-depressionsåtgärder efter att jag ringt till honom och fått ett mindre sammanbrott tidigare på dagen (och under nämnda sammanbrott lyckats skicka ett mer hysteriskt mess till C). Väl hemma i skogen lagade han ”fin-mat” till mig. Pepparbiff, pommes och bernaisesås. Vi är norrlänningar. Älskar dig pappsen.

Jag vaknade i morse runt 4-tiden och kunde inte somna om. Det var för tyst. Inga bilar, inga katter, inget surrande kylskåp i samma rum. Helt knäpp tyst. Bara för det trodde jag att varenda litet knak var en inbrottstjuv/styckmördare. Så jag låg där under täcket och tryckte och planerade hur jag skulle kunna fly genom fönstret och klä på mig samtidigt. Smått sömnstörande.

Ja! Din tuta funkar! Jag fattar!

Måste ställa om alla klockor. Detta är förvirrande.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

I min iphone

Vilka appar har jag i min iPhone?

Såg att Sandra gjorde ett sådant här inlägg om sin telefon härom veckan och tyckte det var lite kul så nu härmapar jag och visar

Vlog: Första veckan i juli

Välkommen att hänga med under en vecka i juli då jag hängde på en bondgård, fixade fransarna, klappade älgkalvar, åkte på loppisrunda och lyssnade på

Happy friyay!

Hallå go vänner! Idag är det fredag och det har regnat hela dagen så jag har suttit hemma vid skrivbordet, haft back-to-back interna telefonmöten och

Vlog Kvaved

Vlog: Min vardag i Kvaved

Nu har jag bott i Övik och Kvaved i sisådär fem månader och ändå bara vloggat när jag varit iväg på äventyr. Men nu är

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!