Sol, vind och vatten.

Sol, vind och vatten.

När Lina gick hem igår så såg jag min chans att komma utanför dörren en liten stund. Att göra detta för egen maskin har visat sig bli mer och mer av ett projekt för varje dag som går, men med lite draghjälp så kom jag iväg. Ingen vacker syn direkt i mysbyxor och halvrufsig kalufs, men ut kom jag i alla fall.

Efter jag lämnat av Lina vid bussen så drog jag mig nedåt mot sundet. Ljudet av vatten som kluckar mot båtar och brygga brukar alltid ge mig lugn. Massvis med båtar stod redo för att sjösättas och hela området luktade av målarfärg. I teorin precis vad jag behövde.

Men idag funkade inte det perfekta receptet. Det var skönt med frisk luft och vackert med båtarna men jag fann inte lugnet som platsen brukar garantera. Inte ens med solen i ögonen och vattnet som glittrade framför mig. Och det gjorde mig riktigt ledsen. För där någonstans fick jag ännu ett kvitto på att något är fel på riktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

8 bilder runt vecka 8

Idag är det den 21 februari och vi är precis en vecka ifrån att lämna även februari till handlingarna. Galet hur fort tiden går just

Tänndalen

På Hamrafjället i dimman

Å ena sidan – antiklimax på grund av snuvad på magisk utsikt på grund av dimma. Å andra sidan – att vandra i dimman genom

Ett kärleksbrev till mina kollegor

Hallå kompis! Hoppas du har haft en fin start på veckan! Själv sitter jag på tåget upp till Övik, vi har precis passerat Höga Kusten-bron