Söndagsångesten är tillbaka – med besked

Söndagsångesten är tillbaka – med besked

Söndagsångesten har hållit sig på avstånd nu i ca åtta månader men nu är den aktivt tillbaka igen. Och det känns som att jag fick den med besked, alla söndagar jag varit befriad från kom ikapp mig. Först med mardrömmar, som egentligen var bra drömmar som inte kommer ske och därför blev omvända mardrömmar, och sedan vaknar jag till en msn-konversation som gör saker ännu rörigare.

Jag drömde att han kramade om mig och sa att allt skulle bli bra och det kändes så skönt eftersom det varit rörigt i ett år nu. Och sedan säger han på msn att han undviker mig för att han är konflikträdd och undviker ”problem”. Var är konflikten? Var är problemet? Jag är ledsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Medborgarskolan Silversmide

Lyxen i att bära något man gjort själv

Reklamsamarbete med Medborgarskolan Herregud, sitter jag med en såg i handen och HANTVERKAR? Nej nu vet jag inte om vi hamnat rätt. Jomen ser ni,