Jag minns inte när jag senast sov en hel natt. Mardrömmarna avlöser varandra och att katter är nattdjur är väl inget direkt nytt.

Mitzi har en förkärlek för eluttag och tuggar glatt på kablar och drar ut sladdar hela nätterna så när jag vaknar funkar varken lampan eller dvd:n. Och jag kastar tidningar och pennor över hela lägenheten mitt i natten för att få henne att sluta. Orkar inte riktigt kliva upp och tejpa kablar klockan halv fyra på natten.

Puzzi har fått för sig att sova mig är mycket mer bekvämt än någon annanstans. Och mitt i natten när jag vaknar av att hon slickar mig i pannan så är det allt annat än gulligt.

Slutsatsen. Jag är trött och jag vill inte sova på soffan längre. Nästa vecka anländer sängen. Glory Halleluja.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Min helg: solkatter, husfix och kristaller

Häng med på min helg (förra helgen) från fredag morgon till söndag kväll. Nu kör vi! Åhhhh helgmornar alltså (ja, jag räknar fredag som helg).

En av de bästa egenskaperna

Ikväll sjunger Jonna i Globen. Kan du fatta det?! Det kan inte riktigt jag. Hennes första framträdande som artist och hon gör det i Globen!

Det var ett gäng mellandagar

Jag läste någonstans ett citat att mellandagarna, de är de enda dagarna per år då det är okej att göra absolut ingenting. Att bara lata