När man kommer ihåg varför man gör det man gör

Det är ganska tungt just nu. Själen mår inte toppen och dessutom går företagandet trögt. Det blir en dålig spiral som gör att jag känner mig misslyckad och undrar om jag verkligen är rätt person på rätt plats. Om det verkligen är jag som ska göra det här och om det jag gör faktiskt gör någon skillnad.

På min dator har jag en mapp som heter ”Peppmapp”. Där sparar jag sådant som värmt min själ och fått mina ögon att tåras av glädje. Dit går jag sådana här dagar och inser att jag faktiskt haft en positiv inverkan på människors liv.

Och det, det är värt allt.

Tack till ER, mina fantastiska medlemmar och vänner, för att ni stöttar mig i MIN dröm. För att ni stöttar varandra, delar med er och låter kärleken flöda i bloggosfären. Ni är helt fantastiska.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

14 svar

  1. Klart du är rätt person för detta och klart du gör skillnad! Minns dock: tankar är bara tankar. De behöver inte alls ha med verkligheten att göra. Ibland har de det, ibland inte. När man känner sig misslyckad har man oftast fastnat i en negativ icke-verklighetsförankrad tankespiral. Påminns nu om att jag måste blogga om inledningen i boken Tid att leva, det handlar typ om detta.

    1. Åh tack!! Du har helt rätt, jag VET ju det där men det är så himla lätt att blir medlurad nedför mörka gränder av hjärnan. Jag ska tänka på den tjattrande apan!! Tack för tipset!

  2. En peppmapp låter väldigt smart! Så många saker som möjligt som kan påminna en om att allt inte är så svart. Ett annat tips, från en som också brukar kunna vara nere, det är det där med att innan du går och lägger dig skriva ner tre bra saker som hänt under dagen. Det är ett gammalt tips, men det hjälper en att lyfta upp sig lite. I början är det bara jobbigt, och det kan vara supersvårt att hitta tre bra saker (kan räcka med ”jag gick upp”) , men efter ett tag blir det lättare att hitta några ljuspunkter.

    1. Jag har försökt med de där tre sakerna, har till och med en tillägnad bok. Det handlar mest om att komma ihåg, ska banne mig lägga fram den på sängbordet! Tack för påminnelsen! 🙂

  3. Du är fantastisk. Det var det här jag menade med att du är envis. Tänk vad du har byggt upp. För att du trodde på det. Hur lång tid det än tog. Hur mycket kraft det än har tagit. En pepp-mapp borde jag ha. Jag hade en vägg hemma förut men det blev lite plottrigt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Urban Decay Naked

Naked

Kan man få jetlag av en timmas tidsskillnad? För jag tror att jag har det. Kom hem från Finland tidigare idag och är så in

Hej från en fredag i solen

Vilken fantastisk fredag vi har haft här i Stockholm! Två grader varmt och strålande sol lockade ut mig och Leia på en lite längre promenad

Julmarknad på Bruksgodset

Julmarknad på Bruksgodset

Medan det fortfarande rent tekniskt är jul passar jag på att ta med dig till årets julmarknad på Bruksgodset i Banafjäl! Det här är kind