Hej från en fredag i solen

Hej från en fredag i solen

Vilken fantastisk fredag vi har haft här i Stockholm! Två grader varmt och strålande sol lockade ut mig och Leia på en lite längre promenad ner till sundet. Isen låg som en snötäckt motorväg över vattnet men bar nog inte mer än en skata.

Eller vad tror ni har trippat fram här på isen? Tror inte någon släppt ut sin vovve, en räv kanske?

Bojarna låg som färgglada prickar ute i snögatan och Leia vågade sig ut en liten, liten bit på isen men trippade snabbt tillbaka när det började krasa under tassarna på henne (hon var typ en meter ut så det var aldrig någon fara, det är grunt här under).

<3

Varm sol i fejset alltså, det var inte igår!

Det är så vackert här ner och som balsam för själen varje gång jag faktiskt lyxar till det med en promenad ner hit.

Och det var den fredagspromenaden!

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Back to December

I december kom snön på riktigt och ingen var lyckligare än Luna. Jag vet ingen hund som älskar snön som hon gör! Mamma kom på

Mot Stockholm!

Det är tisdag och jag sitter på ett tåg mot huvudstaden. Jag hade noggrant bokat en specifik plats, första klass i tyst avdelning, längst bak

Rimfrost

Härom veckan åkte jag till ICA för att hämta upp ett paket som jag fått. Det var en present från Jonna Jinton och hennes Johan,

Jag flyttar hem

Jag sitter på ännu ett tåg och ser Sverige susa förbi utanför fönstret. Vi passerade precis metropolen Floby. Jag är på väg till Göteborg för