Hej från en fredag i solen

Hej från en fredag i solen

Vilken fantastisk fredag vi har haft här i Stockholm! Två grader varmt och strålande sol lockade ut mig och Leia på en lite längre promenad ner till sundet. Isen låg som en snötäckt motorväg över vattnet men bar nog inte mer än en skata.

Eller vad tror ni har trippat fram här på isen? Tror inte någon släppt ut sin vovve, en räv kanske?

Bojarna låg som färgglada prickar ute i snögatan och Leia vågade sig ut en liten, liten bit på isen men trippade snabbt tillbaka när det började krasa under tassarna på henne (hon var typ en meter ut så det var aldrig någon fara, det är grunt här under).

<3

Varm sol i fejset alltså, det var inte igår!

Det är så vackert här ner och som balsam för själen varje gång jag faktiskt lyxar till det med en promenad ner hit.

Och det var den fredagspromenaden!

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Min favoritklänning alla kategorier!

Ni vet hur man säger att ”hittar du ett plagg du älskar, köp det i alla färger”?

Så känner jag för den här klänningen. 

Och jag har en faslig tur för den FINNS i en massa olika varianter.

En onsdag i mobilen

Hallå där vänner! Idag är det onsdag fast snart torsdag (klockan är halv tolv) och jag tänkte vi skulle köra en såndär ”superliveblogg” (fast inte

MEG

Min bok ska vara klar idag. Så här sitter jag nu med panik och skrivkramp och mindervärdeskänslor och försöker klämma ur det sista ur den