Thank You Internet!

Thank You Internet!

Ibland är bloggosfären bara bra. Jag har funderat ett par veckor på var jag ska hitta en bra fuktighetsspray, vill ha till flygresan till NYC, och så surfar man in till Helena och snipp-snapp-snut så var problemet löst!

2 svar

  1. Jag använder oxå sprayen från MUS, funkar fin-fint både över smink och utan. Glöm inte att ladda med läppcerat! Ardens Eight hour cream funkar om du har det, även om den kan lukta lite mkt. Och du gumman.. öppna INTE en lipgloss typ Jucy Tubes i en flygkabin! Lufttrycket i kabinen gör att det väller ut gloss och det bli värsta kladdet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En söndagspromenad till Huggsjöstugen

Glad alla hjärtans dag! Jag ska snart iväg till Jennie och Jon och preppa inför Företagargalan i Övik ikväll men först tänkte jag vi skulle

Mitt ord för 2022

”För att bli något du aldrig varit måste du göra något du aldrig gjort.” Inspirerad av Sara Rönne som i flera år nu haft ett