En effektiv morgon i sängen

Hallå tisdag! Hur mår ni?

Själv har jag jobbat hemma idag och försökt hämta mig efter de senaste veckornas in-i-kaklet-jobb. Jag hade tänkt ta några dagar ledigt men det funkar ju inte riktigt så, mailboxen har plingat uppmanande hela dagen med nya projekt.

Så, vad har jag gjort idag? Well, halva dagen spenderade jag i sängen enligt ovan med ett djur på varje sida. Jag hann alltså göra en telefonintervju, podda med Alex, svara på en miljard mail och skriva ett sakkunnigutlåtande till en rättegång jag kanske ska vittna i – innan jag ens ätit frukost! Ska nu tilläggas också att jag åt frukost vid 14 men jaja..

Jag har varit otroligt seg de senaste dagarna, projektbaksmälla tror jag de kallar det. Så när jag pratade med Dorotea om hur hon ska hjälpa mig att styra upp mina rutiner och mitt liv var jag ungefär så ohjälpsam och opepp jag kunde vara. Åh, människor som haffar mig på sådana här opeppiga dagar borde fan få medalj. Men jag och Doris (hehe), vi har nu en plan. Och den innefattar till en början att jag måste styra upp min träning och faktiskt boka in me-time i form av träning. Kommer aldrig palla vintern utan den energin.

Jo just, och så har jag blivit illamående av alla inlägg under #metoo. För jag med. Men det orkar jag inte prata om idag. Kanske en annan dag. Eller kanske aldrig. Vissa saker får man ta med sig till graven.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Off to Scotland!

Det är en svintidig tisdagsmorgon och jag sitter på Arlanda och väntar på flyget till Edinburgh med familjen. Vi åkte nattåg hit från Övik (alltså

Ursäkta jag har byggt om

Hej fina ni! Vad har du haft för dig i helgen? Jag har ärligt talat gjort så lite som möjligt. Igår låg jag framför TV:n

Bokfest för “Gör skillnad” på Bee urban

Jag var ju i Stockholm förra veckan (igen) och lyckades tajma in besöket med releasefesten av Marias, Emmas och Johannas sprillans nya bok – ”Gör skillnad – från klimatångest till handlingskraft”.