Time’s A Waistin

Time’s A Waistin

Att jag älskar filmen ”Walk the Line” är redan känt (Oscars till Joaquin & Reese!), nu är jag stolt ägare till soundtracket och även det är helt underbart. Man blir så glad och sprallig av den musiken! MEN, och detta är ett stort MEN, min favoritlåt från filmen är inte med! Skandal! Var är ”Time's A Waistin”?? Inte är den på soundtracket iaf. Lite butter blev jag allt. Men skivan är ändå golden!

Nu ska jag äta och titta på Gilmore Girls. Och sedan ska jag vakta som en hök över min Dior Clutch på Ebay.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

3 siffror att mäta på Instagram

I veckans avsnitt av We Are Influencers blir det personligt. Eller nä, inte egentligen MEN min gäst är en av mina bästa vänner – Sara

Vlogg: Renoverar mitt sovrum!

Hej och välkommen till mitt nyrenoverade sovrum! Häng på från utriven garderob till ny tapet och ny platsbyggd klädplats. Nu åker vi!

En tisdag i skogen. I solen. På skidor.

Gårdagen började kanske inte på topp. Jag poddade med Alex, som vanligt på tisdagsmornar, och inte nog med det – jag fick också ett litet