Time’s A Waistin

Time’s A Waistin

Att jag älskar filmen ”Walk the Line” är redan känt (Oscars till Joaquin & Reese!), nu är jag stolt ägare till soundtracket och även det är helt underbart. Man blir så glad och sprallig av den musiken! MEN, och detta är ett stort MEN, min favoritlåt från filmen är inte med! Skandal! Var är ”Time's A Waistin”?? Inte är den på soundtracket iaf. Lite butter blev jag allt. Men skivan är ändå golden!

Nu ska jag äta och titta på Gilmore Girls. Och sedan ska jag vakta som en hök över min Dior Clutch på Ebay.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Den Ängslige Odlaren ™

Hejhej. Det är jag som är Den Ängslige Odlaren. Hon som lusläser baksidorna på fröpåsarna örti gånger. Hon som kollar alla Hanna Wendelbos och Snickarglädjen-Johannas

102. Om att inse sitt eget värde med Johanna Berglund (Snickarglädjen)

Johanna Berglund, också känd som Snickarglädjen, är uppvuxen i byggdammet, med pappa som snickare bodde hon i ett konstant renoveringskaos. Något som gjorde att hon tänkte bo i lägenhet resten av livet. Istället hamnade i ett stort hus utanför Herrljun…

Vecka 43 | Årsstämma och årsdag

Jag känner att jag skjuter upp mitt liv. Väntar på att jag magiskt ska få fler timmar per dygn eller självdisciplin nog att göra mer

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!