Trailertips: Secret in their eyes

 

Julia Roberts är, som ni vet, en skådespelerska extra nära till mitt hjärta. Så när hon har ett år som förra året med “August: Osage County” och “The Normal Heart” och sedan följer upp med “Secret in Their Eyes“, premiär i höst och något som verkar vara en nagelbitande thriller av högsta kvalitet, då blir jag skutteglad inombords. Någon som sett en tidig screening jämförde den med “Prisoners“, en film som jag ääälskade. Så tumhållande fram till i höst!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

VIDEO: Min sminkrutin till vardags!

Inlägget innehåller annonslänkar – läs mer i min policy! I den här videon delar jag med mig hur jag sminkar mig till vardags, hur jag

Vintern kom till Sthlm

Vilken lycka! Ni som följer mig på Instagram stories såg kanske hur jag lycklig som ett litet barn nynnade “vi se det snöar” när jag

Hemma borta

Reklamsamarbete med Företagsbostäder Nu är jag på väg hem till Stockholm och lyckades för första gången faktiskt missa mitt tåg! Jag var nämligen helt inställd

En promenad på havet

De flesta vinterdagar försvinner i ett virrvarr av kalla tår, snoriga näsor och mörker. Men sedan finns det de där dagarna då man faktiskt tar