Träna eller inte träna?

Träna eller inte träna?

Ikväll sätter jazzdansen igång. En termin kommer kosta närmare 900 kronor. Detta är alltså 900 kronor som jag inte har just nu. Så jag överväger att börja träna på gym istället.

Studio Aktiv har en månadskostnad på 229:- om du bara går på pass och inte nyttjar styrketräningsparken och de har dessutom roliga pass som Danceaerobics och Bodyjam, samt tidigare favoriter som Bodypump och Bodycombat. Det känns nästan som en klokare investering med tanke på att jag redan missat två jazzdanspass och det är bara en gång i veckan, då jag kan träna hur mycket jag vill på Studio Aktiv.

Sedan har jag ju även alternativet Svensons. Penny tränar där och det ligger närmare hem till mig. Det kostar dock mer än en hundring mer i månaden och de har inte lika många pass som Studio Aktiv.

I-landsproblem much? I vilket fall som helst så måste jag börja röra på döfläsket, det här håller inte. Hjälp, what to do?

7 svar

  1. Fast Penny är inte den typen som behöver någon att gå med för att ta sig iväg.. egentligen inte jag heller.. dessutom har jag inte en hundring i månaden att lägga på ”sällskap”. Aktiv it is! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlog: På Bokmässan som FÖRFATTARE!

I år närvarade jag på Bokmässan i egenskap av FÖRFATTARE! Min bok ”Yrke: Influencer” kom ju ut tidigare i år och nu var det dags

Att skapa en trädgård

Typ sekunden all snö och is hade töat bort från gården (eller egentligen långt innan) var planeringen i full gång kring hur jag skulle lägga

69. Christoffer Collin/Wisslaren

Han beskriver sig själv som nörd, är ett stort Kent-fan och har över 1,3 miljoner följare på Instagram. Christoffer Collin är personen bakom instagramkontot ”Wisslaren” där fantastiska naturbilder och drömmiga solnedgånger dominerar flödet….

Första veckan i december

Det har gått en hel vecka av december och snart är det här året slut. Minns du när man var tonåring och åren liksom kröp

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!