Tre saker en tisdag.

Foto-2015-04-28-08-28-37

1. Jag gick på Stockholm Beauty Week och fick lite lila hår igen. 

Igår på pressvisningen för Stockholm Beauty Week fick jag lila hårförlängningsslingor av Great Lengths (mitt egna lila hår är tyvärr rätt så urtvättat redan)! Så jädra tjusigt men jag stör mig redan på keratinfästena. Jag är en sådan pillare, jag kommer att ha pillat sönder dem på en vecka. Men görfint är det faktiskt. Hur blir man o-pillig?

Foto-2015-04-28-18-17-16

2. Jag har köpt jättesnabba skor men har ont i höften (som den gamling jag är)

Jag tänkte dra igång den där småjoggsäsongen för några veckor sedan men hann med två pass innan jag fick jätteont i en höft. Det vill bara inte släppa och imorgon ska jag till naprapaten för att se hur illa det är egentligen. Dock har min egen lilla detektivhjärna räknat ut att det KAN bero på att mina joggingskor är typ 100 år gamla så nu har jag köpt nya. De ser skitsnabba ut, eller hur?

bloggbusiness_sandrabeijer

3. #Bloggbusiness med Sandra Beijer

Jag skrev ju härom dagen att jag träffade Sandra Beijer och intervjuade henne för podden? Nu kan ni lyssna till hela den fangurlande härligheten. Sandra är ljuvlig och vi skrattar typ hela tiden.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

LUND med Jenny och Carin

En helg för själen i Lund

När jag var till Malmö för sisådär en månad sedan passade jag på att klämma in en helg i Lund innan jag åter igen tog

Lilarandig torsdagskväll

Intressant ändå hur vi har kommit så långt i utvecklingen men ändå blir de bästa selfiesarna med inbyggda datorkameran typ. Tänkte bara ge er en

Vilmer

Juli

Det spöregnar och blåser storm ute och jag känner att hela den här sista sommarmånaden har regnat bort? För augusti ska ju vara en sommarmånad?