Tre saker en tisdag.

Foto-2015-04-28-08-28-37

1. Jag gick på Stockholm Beauty Week och fick lite lila hår igen. 

Igår på pressvisningen för Stockholm Beauty Week fick jag lila hårförlängningsslingor av Great Lengths (mitt egna lila hår är tyvärr rätt så urtvättat redan)! Så jädra tjusigt men jag stör mig redan på keratinfästena. Jag är en sådan pillare, jag kommer att ha pillat sönder dem på en vecka. Men görfint är det faktiskt. Hur blir man o-pillig?

Foto-2015-04-28-18-17-16

2. Jag har köpt jättesnabba skor men har ont i höften (som den gamling jag är)

Jag tänkte dra igång den där småjoggsäsongen för några veckor sedan men hann med två pass innan jag fick jätteont i en höft. Det vill bara inte släppa och imorgon ska jag till naprapaten för att se hur illa det är egentligen. Dock har min egen lilla detektivhjärna räknat ut att det KAN bero på att mina joggingskor är typ 100 år gamla så nu har jag köpt nya. De ser skitsnabba ut, eller hur?

bloggbusiness_sandrabeijer

3. #Bloggbusiness med Sandra Beijer

Jag skrev ju härom dagen att jag träffade Sandra Beijer och intervjuade henne för podden? Nu kan ni lyssna till hela den fangurlande härligheten. Sandra är ljuvlig och vi skrattar typ hela tiden.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Julafton 2019

Vlogg: Julafton 2019!

God fortsättning hörni! Här kommer min väldigt kvickt hopklippta julvlogg (klapp på min egen axel pga vanligtvis såååå seg med klippningen). Min julafton i år

Vandring i magiska Linn O’ Dee

Välkommen tillbaka till Skottland! Till magiska tallskogar, porlande, kristallklara vattendrag och en mysig vandring i Linn O’ Dee! Minns ni snubben med äggen från förra

Hela Övik

I början av mars kom Maria från Örnsköldsviks Allehanda, vår lokaltidning, hem till mig för att göra ett “hemma hos”-reportage. Det var väl ungefär det