Trött, trött och så lite trött

Trött, trött och så lite trött

Jag vet inte om det är det här konstiga vädret eller det faktum att jag sover alldeles för mycket, men jag har varit helt slut idag. Och haft en härlig huvudvärk, kan tilläggas. Jag lyckades träna, vilket var ett mindre mirakel, och göra kycklingsallad, också ett mindre mirakel, men utöver dessa två kraftansträngningar så har jag mest bara legat i soffan och glott på tv.

Klockan kvart över åtta orkade jag inte ens lyssna på teven längre utan stängde av den och somnade på soffan. Vaknade gjorde jag ganska nyss, lagom för att släpa mig ned i tvättstugan och hänga den sista maskinen. Nu ska jag stupa i säng. Shit, det känns som om jag varit uppe ett dygn!

Linda, signing off väldigt tidigt för att vara en nattmänniska. Vilken dygnsrytm gick jag på nu igen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

GP och Jobba, sova, dö

Tjohej! Här kommer en liten grej såhär på lördagsmorgonen. Under Bokmässan fick jag en helsida i Göteborgsposten. I ekonomidelen. Det var precis så knäppt som

Munkudden

Utflykt till Munkudden

Aprilväder gör verkligen rätt för sitt rykte i år. Det växlar vilt mellan sol och vårvärme till snö och ett gäng minusgrader, slask och grått