Två för en blir nästan gratis!

Två för en blir nästan gratis!

Nu börjar vi närma oss den tiden på månaden då alla räkningar dimper ned i brevlådan. En efter en och till slut är lönen borta innan den ens kommit in på kontot. Mest ovälkomna är krediträkningar. Yuk.

Det fanns dock ett trevligt tillskott i brevhögen. Nya Veckorevyn med en sommarfräsch Brittany Murphy på omslaget. Så idag ska jag lära mig fixa vitare tänder, ragga upp kändisar och så får man två nagellack för ett från Make Up Store. Me likey a lot!

Men först ska jag plågas lite tillsammans med C. Han lovade i ett svagt ögonblick igår att han skulle träna TaeBo tillsammans med mig idag. Ett väldigt svagt ögonblick.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

The Handmaid's Tale Season 2

OH MY GOD

Ska precis iväg på mitt första terapisamtal men måste bara posta detta innan. OH MY GOD. Peppen är liksom orimlig. Har du sett säsong ett?

We Are Influencers är tillbaka!

Äntligen är We Are Influencers tillbaka med en ny säsong! Jag har några riktigt bra gäster på ingång och är SÅ pepp på att få

Jag har ADHD

Jag har ADHD. Vilken konstig mening att skriva. Men samtidigt fullständigt naturlig. Jag fick min diagnos i förrgår och försöker för fullt att bara landa