Två för en blir nästan gratis!

Två för en blir nästan gratis!

Nu börjar vi närma oss den tiden på månaden då alla räkningar dimper ned i brevlådan. En efter en och till slut är lönen borta innan den ens kommit in på kontot. Mest ovälkomna är krediträkningar. Yuk.

Det fanns dock ett trevligt tillskott i brevhögen. Nya Veckorevyn med en sommarfräsch Brittany Murphy på omslaget. Så idag ska jag lära mig fixa vitare tänder, ragga upp kändisar och så får man två nagellack för ett från Make Up Store. Me likey a lot!

Men först ska jag plågas lite tillsammans med C. Han lovade i ett svagt ögonblick igår att han skulle träna TaeBo tillsammans med mig idag. Ett väldigt svagt ögonblick.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Photoshoot i fårhagen

Du får inte missa den här videon, jag har nog aldrig haft roligare när jag klippt! Den visar vad som kan hända om man kombinerar

Vad är jag mest stolt över från 2018?

I veckan gjorde jag ett inlägg på Instagram där jag berättade om vad jag är mest stolt över från 2018 och ni delade också med er

Ljusets energi

Härom dagen lovade vädergudarna sol och efter mitt solnedgångsfail förra veckan sökte jag revansch. Så jag ställde väckarklockan, packade ihop kamera och stativ och åkte