Två för en blir nästan gratis!

Två för en blir nästan gratis!

Nu börjar vi närma oss den tiden på månaden då alla räkningar dimper ned i brevlådan. En efter en och till slut är lönen borta innan den ens kommit in på kontot. Mest ovälkomna är krediträkningar. Yuk.

Det fanns dock ett trevligt tillskott i brevhögen. Nya Veckorevyn med en sommarfräsch Brittany Murphy på omslaget. Så idag ska jag lära mig fixa vitare tänder, ragga upp kändisar och så får man två nagellack för ett från Make Up Store. Me likey a lot!

Men först ska jag plågas lite tillsammans med C. Han lovade i ett svagt ögonblick igår att han skulle träna TaeBo tillsammans med mig idag. Ett väldigt svagt ögonblick.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Summer Workation

När hela världen var vår lilla ö

Förra veckan åkte jag till en liten ö i Mälaren med ett helt gäng av mina fantastiska kollegor och hade en magisk helg. Det var

Ärteråsens fäbodar

Minns du att jag för någon vecka sedan berättade om när jag i juni var till Dalarna på fotoworkshop med Rania? Nu tänkte jag visa