Nu är vi äntligen på väg och idag flög vi verkligen High Style! Gratis alkohol, kuddar, filtar och det bästa av allt, en alldeles egen tv! I huvudstödet framför har de byggt in en liten praktisk skärm där man kan kika på film, lyssna på musik, spela spel och om man är ett riktigt wild child så kan man titta på kameror som sitter längst fram och under planet. Riktigt läskigt när man börjar gå ner, och ännu värre när man landar! ”NU tar vi mark.. nää.. NU.. näää… NU!” Det tog en mindre evighet att komma ner på marken och vi var nästan säkra att vi skulle krascha. Flygvärdinnan hade jättekul åt oss där vi satt och iiiiihhade. Det var dock underbart när vi flög över Grönlands glaciärer, har nog aldrig sett något liknande!

Planet var nästan tomt vilket passade oss perfekt. På detta sätt kunde vi glatt breda ut oss över en tre fyra säten, sno åt oss lika många kuddar och nanna gott på flyget samtidigt som ”Walk the Line” sprakade i hörlurarna. Nästan som att sova framför tv:n hemma på soffan. Bortsett från det faktum att vi var ungefär en mil upp i luften förstås.

Veggokäket på flyget var riktigt bra! Småsurt Cabernet Sauvignon dock. Efter åtta timmar på ett flygplan så hängde håret och ansiktet kändes snustorrt, trots flitigt användande av MUS Facemist. Då var det rätt skönt att komma av planet. Och vad är det första vi ser genom Newark’s enorma glasfönster? Jo, IKEA. Of course.

Och kan någon berätta för mig varför jag alltid piper i säkerhetskontroller? ”Spread your legs miss!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka 41 | Galaveckan

Förra veckan ägde ju Stora Influencerpriset rum och hela veckan cirkulerade kring det. När jag sitter här har jag blandade känslor kring kvällen, det finns

Skottland – Blackness Castle

Jag har börjat titta OM på ”Outlander”. Jupp. Avsnitten tog slut och det var en hel vecka till nästa och så kan man ju inte

Nu åker vi!

Jag är ju inte en planerare, som du vet. Detta kan dock leda till lite oväntade händelser, som att man lägger rivning av ett innertak samma vecka som man ska påbörja sin lansering och sedan blir det så att man sitter och jobbar i ett kontor täckt av byggdamm.

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!