Spotify släppte förra veckan den årliga genomgången av mitt musikår så jag tycker vi tar en titt!

Inledde året med T-Swift känns rimligt. ”Ready for it” känns lagom aggressiv och rivig för en sen nyårsafton.

Inte så mycket om man jämför med många andra. Men jag lyssnar faktiskt inte alls mycket på musik. Gillar tystnaden alldeles för mycket.

Skickade ett tack på Twitter. Fick inget svar. 🙁

Minns när jag såg dem första gången på Debaser för fem år sedan. Hur jävla golvad jag blev. Så glad att jag gick på den spelningen med ett band jag typ hört en låt med. Smart move av mig.

Jag är ett sånt popsnöre alltså. Ett väldigt basic popsnöre som tydligen lyssnat sönder Sigrid Bernsons ”Patrick Swayze”. Delt pga ÄLSKAR Dirty Dancing, dels pga trallvänlig sommarlåt. Trodde nog dock att ”Thunder” skulle ta topplaceringen, jävlar vad jag och Sara lyssnade på den i somras.

Jag är så basic.

Ella. <3

Justin och Ed och jag. Bra trekant det hade blivit.

Tjoho, heja Elin!

Och det var mitt Spotify-år! Vad lyssnade du mest på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Granskottssirap

Granskottssirap

I flera år nu har jag tänkt att jag ska testa att göra granskottssirap men alltid missat ”fönstret” då skotten är som spädast och optimala

Vandring i magiska Linn O’ Dee

Välkommen tillbaka till Skottland! Till magiska tallskogar, porlande, kristallklara vattendrag och en mysig vandring i Linn O’ Dee! Minns ni snubben med äggen från förra

När man inte är överens med boken

Detta inlägg är en del av ett reklamsamarbete med Blank Page Så här såg det ut när jag och Elin plåtade omslag för några veckor sedan.