Crazy Smoothie Workshop


Reklamsamarbete med Medborgarskolan


171130 - Crazy Smoothie Workshop

Ni som hängt här ett tag vet att jag inte är en fena på att laga mat. Jag är faktiskt ganska totalt ointresserad av det och kan med nöd och näppe få ihop söndagstacos och makaroner och korv.

Därför blev jag så himla glad när Medborgarskolan frågade om jag ville hålla ett frukostevent med dem där vi skulle lära oss göra matiga och nyttiga smoothies! Alltså, HUR perfekt? Jag är liksom den som går in till valfritt smoothieställe och ber dem ge mig ”flytande lunch”. Så detta var hand i handske.

Ulrika Hoffer, som är kokboksförfattare och lärare på Medborgarskolan sedan många år, höll i workshoppen som blev en riktig färgfest! Ulrika gjorde tre olika smoothies med helt olika karaktär och sedan fick vi göra våra egna.

171130 - Crazy Smoothie Workshop

Vi fick lära oss en massa spännande saker om råvarorna, som att lingon är otroligt mycket mer nyttigt än acaibär – närproducerat superbär, I like it!

171130 - Crazy Smoothie Workshop

Och CHILI i smoothies?! Jag var en aning skeptisk men blev helt såld. SÅ gott! Och ingefära, nomnomnom!

171130 - Crazy Smoothie Workshop</a >Bloggers gonna blog liksom. 😉

171130 - Crazy Smoothie Workshop

Jossan visade på sina bästa jongleringsskills! Det ser himla snajdigt ut men när tredje limen skulle till då flög det limes över hela salen.

171130 - Crazy Smoothie Workshop

Sedan var det dags för oss att gå bananas på smoothies själv! (Fattar ni, bananas, banan i smoothies, hehe.. I'll se myself out.)

171130 - Crazy Smoothie Workshop

Jag teamade ihop mig med Fanny, hon vet ju ett och annat om det här med mat så det kändes tryggt!

171130 - Crazy Smoothie Workshop

Ska erkännas att vår smoothie först smakade gräs rakt upp och ner. Men då var det bara att dra i mer äppeljuice och dadlar för att söta upp och HEPP så blev den finfin!

171130 - Crazy Smoothie Workshop

171130 - Crazy Smoothie Workshop

Man tager vad man haver sa hon och använde silverbrickan som reflexskärm.

171130 - Crazy Smoothie Workshop

Titta så fint!

Spana in Medborgarskolans alla kurser här – jag vill varmt rekommendera Ulrikas kurser som du hittar här. Och okej, jag skulle kunna tänka mig en matlagningskurs med sällskap, får sånt här är banne mig roligt att göra med en kompis! Kanske Nordisk supermat (lingon!!) eller varför inte Stockholmsvegetarian, det vill säga att fokusera på plantbaserad kost med det animaliska som tillbehör.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Josefin Dahlberg

Stockholmssväng i Coronatider

Tjoflöjt! Efter att jag var i Göteborg förra veckan så åkte jag en sväng till Stockholm. Tänkte att jag skulle ju ändå via hufvudstaden när

En ovälkommen överraskning

Glad fredag! Det regnar i Eldsmark och jag sitter framför datorn och läser bloggar, just nu snöat in på Krickelins och insuper renoveringsinspiration och inredning.

Pressevent med IDUN Minerals

Förra veckan var jag på ett superhärligt frukostevent som Idun Minerals bjöd in till. Idun släpper nämligen hudvård och ville fira detta! Alltså jag älskar