Målen för 2020 – hur gick det?

Tjena tjena 2021! Hur är läget?! Här i mitt liv är det söndag den 3 januari och jag känner att det varit PERFEKT med långhelg för imorrn drar jobbet igång igen och jag känner att jag faktiskt lyckats slappa™ och inte haft några höga krav på mig själv. Förutom idag. Idag tyckte jag att jag skulle ut i solen men jag skjuter upp det tills imorrn.

Visst okej, jag har jobbat lite men inte med mitt “riktiga” jobba utan bara bloggat lite och klippt lite video. Det är jobb men inte jobbjobb. Jaja, makes sense i min hjärna okej?

Men hörrni, ska vi kika på hur målsättningarna för 2020 gick (här kan du läsa dem i all sin glans)? Jag var sjukt kaxig vid den här tiden och tog i från tårna så jag anar att det gick SÅDÄR men vi kikar ändå, okej?

Foto: Hannah Philip

Mål för entreprenören 2020

1 | Dubbla min omsättning från 2019

❌ Nä. Jag ligger väl på ungefär samma som 2019 och det är jag supernöjd med med tanke på de skruvbollar som 2020 kastat åt mitt (allas!) håll. Jag hade ju min digitala grund på plats så istället för att skapa nytt och expandera så fokuserade jag på att hålla i det som fungerade och bygga på det. Stabilisera och bida min tid.

2 | Lansera två nya workshopkurser under våren

❌ Näpp. Som sagt. Var inte läge att sjösätta helt nya grejer i våras då alla trippade på tå. Men det känns helt okej plus att jag fick möjlighet att marinera idéerna och har nu tänkt om lite.

3 | Nätverk och fortbildning

✅ Inte direkt på sättet jag hade tänkt mig men 2020 blev ändå året för nätverkande – av den digitala sorten! Digitala möten, AW's och generellt “häng” har varit årets melodi och jag har även deltagit i en del digitala konferenser. Slår ju inte att hänga live så klart men värdigt alternativ.

4 | Utöka mitt team

✅ Ja och nej. Inte som jag hade tänkt det. Tog in en ny virtuell assistent på hösten men insåg att det inte alls var den typen av hjälp jag behövde. Dock var det en väldigt viktig och bra lärdom att inse mer och mer hur jag fungerar och vem jag behöver vara i mitt företag.

Den här utvecklingen som jag gör nu, som en entreprenör som vill växa och skala och anställa, den är så spännande. Och då är det också sjukt viktigt att jag kommer fram till vilken roll jag faktiskt ska ha i mitt företag. Och i höst har jag kommit fram till många insikter kring det.

Mål för #lifvet 2020

1 | Balans

❌ Skulle väl kanske inte påstå att ordet “balans” är det som får vara poster child för 2020 va? Snarare “överlevnad”.  Sedan finns det MÅNGA som haft det värre än jag. Min vardag påverkades inte nämnvärt av Corona (förutom den ibland förlamande ensamheten) men från “ej förjävligt” till “balans” är det en bit.

2 | Skapa ett hem jag älskar

✅ Om det var något man KUNDE ägna sig åt 2020 så var det ju sitt hem! Jag anlade en trädgård, renoverade sovrummet och skaffade höns. Check på den!

3 | Investera i min privatekonomi

✅ Japp! Fonder och aktier och sparkonto och hej och hå. Är inte överdrivet aktiv men det rullar ändå på. Förutom att allt kraschade där i mars men det tänker vi inte på nu.

4 | Kärlek

❌ Nä. Träffade inte mitt livs kärlek i år heller. Vi tar det nästa år helt enkelt.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Sommarvloggvecka #1 – Myshelg i Skellefteå

I mörkaste november behöver vi lite ljus och pepp – därför bjuder jag på en sommarvloggvecka så här inför advent! Vi börjar i Skellefteå i

Höstfin i håret

Jag har klippt mig! Och även fast det bara var typ i maj jag klippte mig sist så känns det som en evighet. Och det

Första veckan i februari

Äntligen är det slut på årets tristaste månad! Eller är januari lite som måndag? På ett sätt blääää men på ett sätt lite nystart och