Smygrelease av “Yrke: Influencer”

Inlägget innehåller reklam för “Yrke: Influencer”

© Caroline Frankesjö http://carolinefrankesjo.se

Nu är den här. Nu finns den på riktigt och där ute i världen för folk att köpa och läsa och lära känna. Och det är läskigt och fantastiskt – herregud, jag har skrivit och släppt en BOK! jag kan fortfarande inte fatta det. Undra om jag någonsin kommer att fatta det.

© Caroline Frankesjö http://carolinefrankesjo.se

Tydligen så finns det olika “släpp” i bokvärlden. Förra måndagen (den 29:e januari) var alltså releasedagen för boken, det var då den började skeppas ut till butiker och till dem som förbeställt den på nätet. MEN på onsdag, den 7:e februari, är “recensionsdag”, alltså dagen så tidningarna publicerar sina (eventuella) recensioner av boken. En aning förvirrande MEN det här betyder att jag får två releasefester!

© Caroline Frankesjö http://carolinefrankesjo.se

Eftersom vi var i Åre på Winter Workation förra måndagen så hade vi en “smygrelease” där med alla underbara InoS-medlemmar och alla fick med sig en bok hem! Det var många som redan hade förbeställt boken (bless your hearts!) och då bad jag dem ge den boken till någon de ser potential i, som kan behöva boken. Pay it forward gillar jag!

Har du ännu inte hunnit knipa ett ex? Beställ boken här!

© Caroline Frankesjö http://carolinefrankesjo.se

Så vi hade alltså en liten smygrelease på Grow, restaurangen på Holiday Club Åre, och Sara intervjuade mig lite kring boken och så läste jag en bit ur den, mina bästa säljtips!

© Caroline Frankesjö http://carolinefrankesjo.se
© Caroline Frankesjö http://carolinefrankesjo.se

Och sedan skulle jag signera allas böcker. Herre min gud vilken underlig känsla. Alla var så gulliga och fina och sa så snälla saker att jag blev helt lipig.

© Caroline Frankesjö http://carolinefrankesjo.se

Och det var min smygrelease – den “riktiga” releasefesten blir på torsdag här i Stockholm. Du kommer väl?

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

14 svar

  1. Toppenbra bok! Fick lägga vantarna på den hos Rania och läste nästan hela i ett sträck. Att få allt denna kunskap sammanfattad i ett så överskådligt format är skönt för hjärnan. Ska beställa ett eget exemplar.

  2. Grattis till boken!!

    Är hemskt mycket intresserat av boken att köpa och läsa den, men bor i Tyskland och de försäljare fraktar inte till Tykland/utanför Norden…
    Hoppas den finns kvar när jag kommer till Sverige nästa gang, förhoppningsvis pa sommaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Landat på landet

Hallå kompisar! Igår var min första “riktiga” måndag i mitt nya hem, i Kvaved där jag ska bo ett tag framöver, tills jag hittar en

“Döden, döden, döden”

“Döden, döden, döden”. Så sägs det att Astrid Lindgren alltid började sina telefonsamtal med sin syster. För att ha ämnet ur vägen liksom. Avdramatisera det

En stor dag

Imorse när jag släppte ut hönsen låg det där. Mitt allra första ägg! Någon av hönorna hade förvirrat värpt det från pinnen så det låg