Jag har fått en supergullig ny vän i den galna Matthildur aka Tunkur Knivur. Vi dansar jazzdans ihop på tisdagar och idag introducerade jag även henne för Bishop's Arms nere i metropolen Bårre. Vi åt nachos, mozzarellasticks och jag drack lite vin, Matthildur hade jobbat med kids hela dagen och varit uppe sedan sex så hon behövde inte mer än en pepsi för att hamna på samma nivå som jag var efter två glas vin.

Efter lite prat om allt från religion till förhållanden och söta rumpor så drog vi oss hem till mitt för att öva på jazzrutinen. Eftersom jag missat de tre sista gångerna på jazzen så var jag lite förvirrad över den senare hälfen av rutinen men Urr-Urr ledde mig på rätt spår igen. Det blev många pas-de-bourret och en himla massa piruetter som gjorde världen ännu mer snurrig men till slut tror jag att jag fick ordning på det.

Blomman och C satt och degade framför ”Köpmannen från Venedig” och var inte imponerade. De hade väntat sig att det skulle vara en mix mellan ”Gudfadern” och ”De tre musketörerna” så de blev rätt snopna när de upptäckte att de hade betalat 50 spänn för Shakespeare.

Till slut blev det en dag med mycket skratt och härlig konversation. Tack Urr-Urr! (Du vet att du är fast med det smeknamnet nu va? ;))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Månadsrecap: Maj 2023

Hej och välkommen till maj och äntligen fick jag ner dahliorna i jord! Jädrar vad det satt långt inne i år. Men till slut så!

Min dator har kraschat!

Igår satt jag och skulle uppdatera till senaste operativsystemet på min MacBook Air från stenåldern (ca 2014). Det tuggade på fint tills det plötsligt en

Guldtuben 2018 + vlogg!

I lördags var jag Felicia Bergströms (tack gullet!) gäst på Guldtuben som gick av stapeln på Annexet. Det var ett riktigt välordnat kalas och jag kände

En jul i Övik

Hallå vänner!  Hur mår ni? Hur har er jul varit? Min har varit mysig och sockerchockig, som sig bör. Jag har nästan glömt bort bloggeriet