Vad har Pelle Kanin och Elle gemensamt? Undrar jag med.

Vad har Pelle Kanin och Elle gemensamt? Undrar jag med.

Jag vaknade för ca 30 minuter sedan av att min allra första Elle damp ner i brevlådan. Eller damp ner och damp ner, den satt fastkilad i vårt 20 cm breda brevinkast, så jag fick smyga ut i trappuppgången i bara mässingen och slita in den. Underbart vackra Eva Longoria pryder omslaget och jag slet snabbt upp plasten och ut rasar en hel massa bråte. Reklam för Mango och Elle Lyx och familjebokklubben (??). Om jag ville köpa Pelle Kanin skulle jag väl köpt den och inte Elle. Så nu ska jag göra mig lite grönt te och mackor och mysa upp mig i soffan med Sveriges 33 sexigaste män, pennkjolar och nytt hårmode. Värre sätt finns ju att påbörja en fredag.

Internet låter vänta på sig, denna vecka har C ringt och trakasserat Com Hems kundservice varje dag, igår visste de faktiskt vem han var, då har man lyckats! De installerade jacket förra veckan men efter det har det inte hänt så mycket. Det ska besiktas och aktiveras och femti-elva andra punkter på checklistan innan jag kan återse mitt kära Internet. Men under tiden har Marie stått till förfogande med sitt hem och sin dator. Jag vill ha hennes tangentbord trots att jag alltid kommer åt mellanslag när jag ska trycka ned Alt Gr.

Och oh, oh! Big news! Jessica och Hasse ska gifta sig! 😀 Han friade förra veckan och nu är hon en ring med rosa diamant rikare. Linda bara liiiite avis! 😉 Grattis gumman och din gubbe! *väntar spänt på inbjudan*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Tips från Influencercoachen - episod 5

Vad är en microinfluencer?

Vad är en microinfluencer egentligen? I det senaste avsnittet av min videoserie ”Tips från Influencercoachen” reder jag ut både det här hypade begreppet och förklarar

7 bilder från 7 dagar i Övik

God söndag kära vänner! Eller god och god, jag har spenderat ett och ett halvt dygn i feberfrossa, snor, huvudvärk och hostat upp mina lungor

68. Moa DeBruin/Spiderchick

Moa DeBruin, mer känd som ”SpiderChick”, har bloggat i 11 år och blev nominerad till Årets Veteran vid första upplagan av Stora Influencerpriset. Hon beskriver sig själv som en humor- och familjeblogg och är faktiskt en av våra mest önskade p…

En hemma-midsommar

Jag har på senare år landat i åsikten att midsommar är min bästa högtid. Med jul på en trygg andraplats. Hur kom jag fram till

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!