VAR är spader ess??

VAR är spader ess??

På femtielfte försöket, fick jag till slut ut den eviga harpan-patiensen. Hur kan det komma sig att man aldrig får ut högen längst till höger? Och VAR är spader ess?? Datorn har filtrerat bort det, jag är övertygad, eller så är det väldigt bra på kurragömma.

Detta är då vad man roar sig med när man inte har Internet. Det kommer nog att bli ett antal patienser innan september är här. *suck*

Flytten gick rätt smärtfritt, speciellt för mig som mest stod bredvid och pekade. Jag ställde faktiskt fram det som skulle ned till bilen och skruvade ned skruvar från väggarna också. Dutti! *klappa på huvvet* C, Blomman och Clabbe skötte bärandet och Clabbe agerade slavdrivare. Fyra timmar tog kalaset, förmodligen tack vare just Clabbes slavdriveri. Killen fick saker att hända, dock kanske på bekostnad av de andra pojkarnas lidande. På lördagen städade vi ur lägenheten och sedan dess har vi mest försökt få ordning på den nya lägenheten. Borrat, dragit kablar (alltid lika kul) och bankat ihop möbler igen. Nu har jag äntligen fått datorn inkopplad men det hjälper ju inte mycket när allt man kan göra på burken är att spela harpan. Internet, jag saknar dig!

När man inte har dator får man hitta andra sätt att roa sig (jag vet, jag ÄR patetisk), vilket idag innebar en massa katalogbläddrande. Den nya IKEA-katalogen kom idag vilket innebar en timmes härligt bläddrande och drömmande. Det blev även en liten önskelista som innehöll bl.a. nya sängbord, stora, gröna kuddar som sängdekoration och röda fotpallar som ska agera som extra sittplatser. Jag fick även lite tid att äntligen bläddra igenom H&M katalogen som kom förra veckan. Det fanns rätt bra med basic-guldkorn i den så jag ska nog kika förbi Rowells outletbutik här i Borås imorrn och se om de har fått in något från den kollektionen.

Igår blev jag officiellt Elle-prenumerant. Med juli-numret fick man ett erbjudande på 6 nummer plus en väska och anteckningsbok från Ordning och Reda för 169:- eller 149:- eller nått sånt. Så jag slog till och nu väntar jag med spänning på augusti-numret.

Jag fick nästan ångest av att inte blogga i helgen, det är beroendeframkallande. Så jag fick ta till word. Känns otroligt skumt att skriva blog i word. Bara så ni vet. Ännu skummare att ingen kommer läsa detta förrän om tre veckor. Nya, gamla nyheter. Typ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Födelsedagsfest

”Livet är som karaoke – jävligt kul!”

Jag älskar födelsedagar. Speciellt mina egna. Och ännu mer älskar jag när man fyller år en måndag, får ha fika-kalas med släkten på söndagen innan,

Årets första rabarberpaj – med en twist!

Finns det något som skriker ”nu är sommaren här” mer än att årets första skörd av rabarber?  (Förmodligen jättemånga saker men håll med nu bara

Sofia, Linda & Fia

Fem dagar i Stockholm

Efter fem dagar i Stockholm höll jag på att kvävas så jag åkte hem en dag tidigare och nu sitter jag här och ute går