Våren har kommit till H&M

Våren har kommit till H&M

Nu har även jag hittat H&M's vårkläder. Cityshorts har jag jagat i flera år, shorts har annars en tendens att vara alldeles för korta för mina mastiga lår, de glider upp sådär härligt så att det börjar likna en enorm cameltoe istället. Uschias. Det blev även en gypsykjol, underbart att se att de håller i sig ett år till. Jag var kanske lite överoptimistik/korkad och beställde en storlek mindre än jag har nu, målet är ju att vara smal och smärt till sommaren. Annars får väl UFF väldigt moderna kläder, kanske smått sönderklippta i ren frustration. Men nu ska vi vara positiva.

Idag har jag och syrran haft lite quality time. Vi spanade in mellandagsrean lite snabbt på Oskargallerian, men det var inte så mycket att hänga i granen så vi skippade det och gick på O'Leary's och käkade middag istället. Det var mysigt att bara vara vi två och snacka pojkar (som hon inte tycker om än), skola och annat som är sådär über-väsentligt för en tös som inom en snar framtid fyller 15.

Jag var duktig tidigare idag. Jag tränade. Faktiskt. Syster har fått en träningsmaskin i julklapp (utan den skäggige mannen) som jag utnyttjade och svettades glatt i i en halvtimme. Den behöver nog en smörjning dock, den gnisslade rätt gött. Jag håller mig nog till min Aerobics DVD.

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Omplantering

Jösses så varmt det är idag! Termometern har klättrat upp runt 25-graderstrecket och nu börjar svettsäsongen. Haha! Som du nog redan vet är jag inget

Vinter i oktober

Vi se det snöar! Igår blev det vinter här i Eldsmark! Från ingenstans var det helt plötsligt två decimeter snö och full vinter. Det snöade

Vlog: Fjällvandring i Tänndalen

För sisådär en månad sedan var jag, mamma och Roger och hälsade på Sara i fjällen, närmare bestämt Tänndalen! Jag visade ju dig bilder då