Vårens dansprogram är här!

Vårens dansprogram är här!

Och plötsligt så damp vårens dansschema från Studio Danza ned i mailboxen. Snälla Åsa skickade det i pdf-format eftersom jag inte kunde läsa exceldokumentet hon skickade i fredags. VAD använder man excel till egentligen?? I vardagslivet menar jag??

Planen var ju att jag skulle lära mig att steppa, men de har tydligen bara fortsättningskurser för det, så nu måste jag tänka om. Sååå, vad blir det istället? Först tänkte jag salsa, men jag kan grunderna och jag har hört att det är ett stort överskott på tjejer på de kurserna. Så vad kan man dansa utan partner? Jazzdans dansade jag när jag var yngre och det var riktigt kul, Street Jazz kanske? Vågar jag mig på Hip-Hop? Jag vill inte stå som en gammal tant bland alla snygga 18-åringar. Jag är fånig, I know.

Vad har ni provat? Vad är kul? Thank God för provvecka.

3 svar

  1. Jag älskar excel, detta underbara fantastiska program. Man hittar nya finurligheter varje gång man jobbar i det. Man kan lista, söka, sortera, beräkna, filtrera… ja, jag vet att jag är nördig 🙂

  2. Har bara varit trist ännu och gått på jazzdans. Testade Modern Fridans en gång på en provvecka, men det blev inte så mkt mer.
    Känner samma som du, jag och massa snygga, fräscha 18-åringar…
    Irriterande att de inte har uppdaterat hemsidan. Har inte anmält min mail utan brukar få schemat på posten…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

3,2,1….

Äntligen!

Det nya året är igång med besked och äntligen får jag igen lägga fokus på det jag tycker är roligast i min business – att hänga LIVE med er, ljuvliga människor!

Mellan brödkaveln och bakugnen

Jag har länge fascinerats av traditionellt hantverk. Alltså sådant som bara för någon generation sedan var sånt varje husmoder ”skulle kunna” och som inte ansågs

En stor dag

Imorse när jag släppte ut hönsen låg det där. Mitt allra första ägg! Någon av hönorna hade förvirrat värpt det från pinnen så det låg

Midsommar på Ulvön

Hej och välkommen till årets midsommarinlägg! Midsommarhelgen spenderades enligt tradition (tre år i rad är ändå tradition va?) på Ulvön. Dock hängde vi i år