Världens bästa mamma

Världens bästa mamma

Idag har vi firat världens bästa mamma (min). Och mammas mamma (som också är ganska bäst). Med tårta och underbart god fläskfilégryta. De har gjort om köket här hemma sedan jag var här sist och det är underbart fint, ljust och fräscht. Och med klinkersgolv. Sweet.

Märker ni att jag kämpar för att skriva om något annat? 😉

Jag känner att jag börjar bli mig själv igen. Sakta men säkert. Den personen jag var där för något år sedan. Eller 1½. Den där tjejen som skrattade och var glad och intresserad av andra människor. Som inte spred dålig energi och tog för mycket plats.

Det var ett hårt fall. Men jag börjar resa mig. Sakta men säkert.

Jag hoppas att C vill vara där med mig när jag är mig själv igen.

5 svar

 1. Jag vet vad du går igenom. Jag tror att det ibland är nödvädnigt att göra slut för att kunna få bort allt jobbigt och bygga upp sig själv och sitt förhållande. Jag menar inte att det är rätt att vara otrogen såklart, men det finns en anledning till det. Ofta mår man dåligt själv och har fastnat i ett dåligt livsmönster, även i sitt förhållande. Massa kramar, är det meningen att det ska vara ni så kommer det bli ni.

 2. Hej!

  Jag tycker inte att du ska förvänta dig för mycket. Hur tror du det känns att bli så oerhört sviken? Tänk på det där han skrev om att det går att knyta ihop banden men att knuten alltid kommer att finnas kvar.

  Tänk dig själv att försöka dela livet med någon som man inte kan lite på. Förhoppningsvis kommer du att försöka bli en bättre människa efter det här men, som sagt, räkna inte med att han ”C” vill ge dig den chansen.

  Otrohet är oförlåtligt.

 3. Sockervadd > Jag räknar inte med nånting alls. Jag förstår om han inte förlåter mig, men hoppet är väl det sista som lämnar en.

  Jag vet hur det känns att bli sviken. Men jag vet också att äkta kärlek klarar av mycket.

 4. Man kan svika på många sätt, otrohet behöver inte vara det värsta. Älskar man varandra går det att övervinna. Love conquers all! Ibland vet man inte vad man har förrän man inte har det, hemskt men sant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Föreläsning Bukarest

En sväng till Bukarest

Förra veckan gjorde jag min första internationella föreläsning. Och det gick över förväntan! Hör här: Jag var inbjuden till Influencer Marketing Conference i Bukarest, Rumänien,

Ett veckoschema kommer lastat!

Gomorron och hej vecka nio! Kan ni fatta att februari alldeles strax är slut?! Jag är helt i chock, jag skriver fortfarande 2017 överallt liksom?!

10K och fem timmar dagsljus

Glad måndag kära vänner! Klockan är halv ett och solen har knappt gått upp idag. Och jag har knappt varit ute, måste ge mig ut

En dag i Skuleskogens nationalpark

I hjärtat av Höga Kusten hittar man Skuleskogens nationalpark där urskogen växer tät och man kan nästan ana älvorna dansa fram i skymningen. Hit kom