En regnig söndag vid köksbordet

Finns det något bättre och mysigare än en söndag vid köksbordet men en god vän, en termos kaffe, en helt ny Taylor Swift-platta och varsin dator? Jag tror inte det.

Jag älskar det här med att vara tysta tillsammans. Sitta och knåpa på sin egen grej och ibland ta en paus för att ställa en fråga eller skratta åt en rolig hundvideo på Instagram.

IMG_8985

Det gjorde jag och Carin i söndags. Carin har varit här i Övik i helgen på semester (hon bor i Lund och pluggar men sommarjobbar hemma i Skellefteå) och vi har hunnit med både loppisrunda och en kväll på stan så den här söndagen när det ändå bara regnade så satte vi oss med var sin dator och anteckningsblock och gjorde vår egen grej fast tillsammans.

Jag börjar ju egentligen inte jobba förrän nästa vecka (per min egen bestämmelse att jag skulle ha semester hela juli) men Amys lansering som jag är affiliate åt drar igång på tisdag och jag är SÅ taggad så jag satt och preppade på det.

IMG_9000

Satt vid min pyttelilla jättelångsamma laptop så att jag kunde sitta med Carin i köket istället för vid min stationära dator på kontoret. Herre vad gammal den börjar bli. Sex år är verkligen en dinosaurie i Apples universum.

IMG_9006

Håret var sådär söndagsruffsigt och här fick jag anstränga mig för att mitt resting bitch face är läskigt på riktigt.

IMG_8990

Jag har köpt ett nytt mobilskal, blommigt och fint och med ”La Linda” präntat på det. Mycket flott.

IMG_8984

Carins söndagsperson är så himla mysgullig. Hon satt och jobbade på en överraskning för en fin person och det gjorde mig så varm i magen.

IMG_8986

Själv satt jag och jobbade på höstens första projekt och snart kör vi och wheeee vad härligt det är att vara PEPP inför att börja jobba igen men ändå inte känna att sommaren behöver vara helt slut.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Ett svar

  1. Ja, just att sitta tysta men produktiva tillsammans är en av mina favorittyper av gemenskap. saknar det från studietiden, då var det en så himla frekvent typ av umgänge. otroligt trivsamt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Om att vara bekväm på scen.

Reklamsamarbete med Cellbes Foto: Madeleine Wejlerud & Emmi Holmer Idag tänkte jag vi skulle prata om att ta plats. Både fysiskt och mentalt. Det är

Vintern vaknar

Jag insåg precis att min bok redan finns uppe på Adlibris och Bokus! Visserligen utan varken omslag eller synopsis MEN med ett släppdatum (29 januari,

Hur viktigt är det att nischa sig?

Foto: Elin Graf Det här med att nischa sig är ett evigt ämne när det gäller sociala medier och bloggar. Måste man nischa sig och