Varmt väder med ovälkommen odör

Varmt väder med ovälkommen odör

Idag skiner faktiskt solen och termometern visar på bekväma 17 grader. Om inte katten hade skitit på kontoret så hade dagen faktiskt börjat riktigt bra. Lite kattskit lägger som lite sorti på stämningen. Och odören.

Just nu sitter jag och väntar på att C ska se färdigt på senaste avsnittet av Prison Break så att jag kan få tillgång till tv:n. Jag tänkte göra ett tappert försök att återuppta träningen igen, med hjälp av Davina, efter tre veckors slöhet.

Verkar som att morgondagens After Work går i stöpet om ingen annan än Rådis öppnar en fabolous uteservering lite snabbt. No more booze för de skattesmitarna. Sheit.

Nu blir det workout och tonvis med svett! See ya!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Lash lift och hennabryn: hur gick det?

För ungefär två månader sedan, efter lanseringen av Social Brand Lab, så var jag ju hos min nya frisör Mari och fick en helmakeover av

Frugan

Det är högsommar och livet händer en massa varje dag och jag badar och utflyktar och carpar skiten ur dagen (även om värmen gjort carpandet