Vem ska jag hejja på nu då?

Vem ska jag hejja på nu då?

jazz.jpg

Underbart vackra Jazzmine åkte ut ur ”Top Model” ikväll. Jag blev nästan galen och kastade popcorn på teven. Nä, egentligen inte. Men lite småchockad blev jag faktiskt att vackra Jazz åkte medan Janni med de gräsliga tänderna fick stanna. Nu måste Arwen eller Mikaela vinna. Annars blir det popcornkrig. På riktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

92. Få Linked In att sälja åt dig med Tina Lindahl

Tina Lindahl är kundservicechefen som, när hon flyttade från en blomstrande karriär i Stockholmhem till Örebro, inte kunde få tag i ett jobb. Hennes lösning blev Linked In, en satsning som gjorde henne till egenföretagare med titeln Business …

Vlogg: Helgvlogg – vinet smakar gödsel?!

En gammal hederlig helgvlogg där jag och min vän Jenny åker till Umeå, går på spännande möte, äter sjukt god middag, dricker gödselvin och går

3 siffror att mäta på Instagram

I veckans avsnitt av We Are Influencers blir det personligt. Eller nä, inte egentligen MEN min gäst är en av mina bästa vänner – Sara