Vems fel är det?

Vems fel är det?

Att barn kan vara riktigt elaka, det visste jag redan, men när ett hopprep får agera hängsnara har det väl ändå gått för långt. Åh, jag får sån lust att ge de ungarna en rejäl ass-whooping med sitt eget hopprep! Men jag vet att det inte bara är deras fel. Jag blir arg och ledsen när jag läser sånt här och undrar vem som bär skulden för att barnen har en sådan snevriden verklighetsuppfattning. Är det föräldrarna, skolan, samhället, media? Jag måste få ass-whoopa nån!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka 47

Hallå måndag och välkommen ny vecka! Jag sitter på flygplatsen i Övik och väntar på att boarda. Flyget är sent. Men mer om det längre

En rumpa.

När jag fyllde 40 fick jag en rumpa. Det är en av de finaste rumpor jag nånsin sett och en av de finaste presenter jag

En annorlunda jul

Inget är som vanligt i år men jul blev det ju ändå! Och även fast jag skulle spendera den i stort sett helt själv så