Vlog: POP CAP ♡ The Lion King, Barack Obama & Ice Buckets

Det här med att komma på nya temaidéer på löpande band, det verkar lite vara min grej. Idag testar vi formatet “Pop Cap” som helt enkelt går ut på att jag pratar om roliga saker som händer på internet. Gilla om ni gillar!

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

3 svar

  1. Hej Linda! Får jag fråga en helt off topic fråga… jag letar efter ett gammalt inlägg som du har skrivit men nu har jag sökt och sökt men hittar inte. Jag minns att du var hemma hos en kollega/kompis (minns inte) som du tyckte hade så himla fint hemma, och så hade du fotat där hemma. Hon hade bland annat en tavelvägg där hon även hade tvn… Åh… minns du? Om du minns vad det var, kan du länka upp den här i kommentarsfältet, för jag minns att jag tyckte att det var så fint och nu behöver jag inredningsinspiration.

    //minna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlogg: Min midsommar 2020

Häng med till Höga Kustens skärgård och Sandvikens fiskeläge på ULVÖN där jag spenderade midsommar för andra året i rad. Ljuvligt! Se blogginlägget från midsommarafton

Vlog: På Bokmässan som FÖRFATTARE!

I år närvarade jag på Bokmässan i egenskap av FÖRFATTARE! Min bok “Yrke: Influencer” kom ju ut tidigare i år och nu var det dags

We Are Influencers är tillbaka!

Snart sex år sedan är det nu sedan jag släppte det allra första avsnittet av We Are Influencers (då under namnet “Bloggbusiness”), den 22 januari