Vlogg: Loppisfest och massor med snö!

Vlogg: Loppisfest och massor med snö!

Här kommer en vlogg från i MARS. Man kan säga att jag ligger lite efter med redigeringen. Menmen. Jag vill ändå posta den för att den är rolig och fin. Den innehåller en härlig loppisfest och jättemycket snö. Njut!

8 svar

  1. Men hallå så gullig Ellinor var när hon hittade de koppar hon sökt efter!! <3 Var ju likadan när jag såg ditt sms på Insta att jag kan träffa dig!!! Blev sååå glad ju hihi 😛 och när jag såg blommorna i Kungsträdgården, jag skrek ju till imisstag för blev så lycklig över att jag äntligen fick se dem 😀 <3 Älskar dendär sköra lyckan, så härlig känsla!

    1. Men alltså GULLE dig! Jag älskar den där barnsliga lyckan! Jag gav ifrån mig ett litet glädjetjut när jag såg de första syrenerna härom dagen!

      1. Åhh syrener!! <3 var på besök hos familjen här i veckan, där har inte syrenerna kommit igång än. Väntar så på när hela gården är fylld med doften av dem!

  2. Har varit inne på din blogg ett par gånger förut men aldrig riktigt fastnat, men kom igår in av en slump på din blogg igen och fastnade helt! Inspireras av att du ska flytta till Övik, vilket ska bli så kul att följa! Ville mest bara säga det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Min helg i bilder

God tisdag från Karlstad! Som du kanske vet om du följer mig på Instagram Stories, så är jag ute på en mindre föreläsningsturné i södra

Julmarknad på Bruksgodset

Julmarknad på Bruksgodset

Medan det fortfarande rent tekniskt är jul passar jag på att ta med dig till årets julmarknad på Bruksgodset i Banafjäl! Det här är kind

Tusen trädgårdar (eller tre) i Övik 2022

Förra helgen gick ”Tusen trädgårdar” av stapeln, ett evenemang som Riksförbundet Svensk Trädgård anordnar vartannat år och som titulerar sig ”Sveriges största trädgårdsvisning”! Då får