Vlogg: Loppisfest och massor med snö!

Här kommer en vlogg från i MARS. Man kan säga att jag ligger lite efter med redigeringen. Menmen. Jag vill ändå posta den för att den är rolig och fin. Den innehåller en härlig loppisfest och jättemycket snö. Njut!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

8 svar

  1. Men hallå så gullig Ellinor var när hon hittade de koppar hon sökt efter!! <3 Var ju likadan när jag såg ditt sms på Insta att jag kan träffa dig!!! Blev sååå glad ju hihi 😛 och när jag såg blommorna i Kungsträdgården, jag skrek ju till imisstag för blev så lycklig över att jag äntligen fick se dem 😀 <3 Älskar dendär sköra lyckan, så härlig känsla!

    1. Men alltså GULLE dig! Jag älskar den där barnsliga lyckan! Jag gav ifrån mig ett litet glädjetjut när jag såg de första syrenerna härom dagen!

      1. Åhh syrener!! <3 var på besök hos familjen här i veckan, där har inte syrenerna kommit igång än. Väntar så på när hela gården är fylld med doften av dem!

  2. Har varit inne på din blogg ett par gånger förut men aldrig riktigt fastnat, men kom igår in av en slump på din blogg igen och fastnade helt! Inspireras av att du ska flytta till Övik, vilket ska bli så kul att följa! Ville mest bara säga det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hej och välkommen till en nystart!

I år har jag bloggat i 20 år. TJUGO ÅR! Fattar du? Helt sjukt. Inte riktigt än dock, började på hösten så det blir inte

We’re far from the shallow now.

Jag var på bio ikväll och såg ”A Star is Born” med Lady Gaga och Bradley Cooper. Vilken jävla film. Jag älskade den. Och hatade

Hela Övik

I början av mars kom Maria från Örnsköldsviks Allehanda, vår lokaltidning, hem till mig för att göra ett ”hemma hos”-reportage. Det var väl ungefär det