Vlog: TubeCon i Halmstad!

Vlog: TubeCon i Halmstad!

Nu är äntligen vloggen här från TubeCon i Halmstad för två veckor sedan. Jag inser att jag ligger sorgligt mycket efter med veckovloggarna men det får liksom vara så nu ett tag.

Gillar du mina veckovloggar? Då får du gärna prenumerera på min YouTubekanal! 🙂

// 12/100

Ett svar

  1. Styrkekram till dig Linda <3

    Och så vill jag säga att det du nu upplever inte är helt ovanligt. När jag kom ut med min första bok och hade journalister som ringde mig 24/7 i veckor och jag hade varit med i TV och allt möjligt annat så bara föll jag efter ett tag. Och jag ställde mig just den frågan: varför är jag inte lycklig nu? Det går så fort så man inte hinner med att smälta. Det finns liksom inget NU utan bara göra klart och göra nästa. För mig var klumpen i magen saknaden efter nuet och att njuta för varje sak som händer.

    Du tar dig igenom och snart är allt så där roligt på riktigt igen.

    <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Tre bra saker med mitt liv

Alltså jag är HELT tagen av alla underbara kommentarer på mitt inlägg om att jag flyttar hem till Övik. Fan va fina ni är!! Jag