Mitt första intryck av San Francisco? Färglatt och väldigt väldigt tyst.

Jag cyklade igår. På en cykel med bockstyre, inga växlar och ingen fotbroms. Något av en dödsfälla. Jag har inte cyklat på fleraflera år, men innan jag visste ordet av susade jag Mission Street fram i en jädra fart. Men störtkrukan på så klart. Och det var helt fantastiskt.

Min första dag i San Francisco kunde nog inte varit bättre. Efter en lång, men förvånansvärt behaglig, flygning kom jag fram till ett soligt San Francisco. Lyckades med konststycket att ta mig in till stan via tunnelbana med ca 35 kilos packning (en ryggsäck på ryggen, en på magen) och knallade sedan i vad som kändes som en mindre evighet (tuuung packning) genom det mexikanska området Mission där husen är färgglada och gatorna är kantade med stora, fina afrohår-träd.

Till slut kom jag i alla fall fram till Seth, en döhärlig kille som förkroppsligar uttrycket ”chill”. Det var han som slängde mig på en cykel och tog med mig, först till en indisk vegetarisk restaurang (yum!) och sedan mötte vi upp hans kompis Matt för att dricka öl och spela dart. En alldeles perfekt avslappnad första kväll i en stad som jag känner att jag nog kommer gilla skarpt.

6 svar

 1. Åh, SF, how I miss it! Ser fram emot fler rapporter därifrån. När jag bodde där för 10 år sen var Cha Cha Cha på Haight Street min favoritresturang. Den verkar fortfarande vara kvar, men jag vet inte hur den är nu för tiden. Kanske går du dit och berättar om det? 😉

  1. Triathlon! Hahahahahahahahahaha!
   Förlåt, kan inte sluta.

   Hahahahahahaha!

   Så. Klar. Seth träffade jag genom Tristan, som presenterade oss, sedan träffade jag Matt genom Seth. Ett litet spindelnät!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Jag har blivit med tavelvägg!

Jag har äntligen blivit med tavelvägg!! Kolla så himla magisk den är! Så nöjd!! I så rackarns många år har jag önskat mig en alldeles

Sluta gnäll på influencerreklamen!

Igår poddade jag med YouTubern Felicia Aveklew (tyvärr strulade tekniken något kopiöst så vi måste spela in en gång till) och vi kom in på

En promenad på havet

De flesta vinterdagar försvinner i ett virrvarr av kalla tår, snoriga näsor och mörker. Men sedan finns det de där dagarna då man faktiskt tar

Övik

Hemvändaren – nu händer det!

Jag berättade ju här på bloggen för ganska precis en månad sedan att jag bestämt mig för att flytta hem till Övik – men inte