Hejhej mars, är du här nu?

Hejhej mars, är du här nu?

IMG_0235

Mars räknas väl ändå som första vårmånaden? Hittills har jag varit lite skeptisk men härom dagen satt jag UTE och jobbade, tog ner kuddarna till utesoffan på verandan och åt lunch ute. Hurra!

Mars är redan snart slut (hur gick det till??) men jag tänker att vi kikar på det två första veckorna till å börja med?

IMG_0166

Jag städade ur hönshuset efter vintern och så fick hönsen nytt strö och rengjorda mat- och vattenbehållare. Se så lyckliga de blev!

Jag behöver göra något åt ”pinnarna” också. De som satt där från början blev alldeles för smala ganska fort och nu har den nedersta till och med gått av. Vad har ni i era hönshus?

IMG_0153

Zoom-AW kan ju vara något av det bästa som finns ändå i dessa tider. Och när man bor aslångt från sina kompisar. En kväll hängde jag med Sara och Mira och pratade om killar. Det var mysigt.

IMG_0105

En dag när jag tittade ut hade en traktor tagit bort alla gamla telefonstolpar längs min väg. Jag blev lite snopen, vet inte varför. De hade också tagit bort telefonledningen som gick in i mitt hus. Utan att nån sagt nått. Så snopen.

IMG_0183

Och så tittade jag på Vasaloppet för en kille jag gick på några dejter med åkte. Han förbättrade sin personbästa med typ 1,5 timme. Sedan visade det sig att han hatade djur (eller djurhår i alla fall) så det var ju dömt att gå åt skogen.

IMG_6404 2

På tal om skogen! Jag blev inspirerad av Vasaloppet och drog själv ut i skogen med mina skidor från 90-talet och fem storlekar för stora pjäxor. Lika delar asmysigt, svinjobbigt och skitläskigt.

Foto 2021-03-09 18 57 40

Jonas kom och hälsade på och lagade färgglad mat. Han är en sån där ”kylskåpsrensare” som bara kan öppna kylskåpet och trolla. Jag har inte den egenskapen. Jag behöver ett recept och en inköpslista. Och mod.

Foto 2021-03-13 09 10 58

Leia gick i cirklar på promenad. Lite skojigt ändå.

Foto 2021-03-13 09 29 56

Och så kom min mocca master till slut!! Jag beställde den på nyårsafton och den kom i början på mars. Såatteee…

Foto 2021-03-14 20 58 04

Jonas klippte video till Social Brand Lab och Torsten sov i hans knä. Han är definitionen av knähund och man dör så söt han är.

Foto 2021-03-14 17 34 44

Sen åkte vi till lokala pizzerian och jag fick feeling och åt vattendelaren med ananas och banan och curry. Mums!

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Lilla boken ute i världen

Inlägget innehåller reklam för “Yrke: Influencer” Alltså kan vi bara take a moment här. Jag blir tårögd. Jag blir helt tagen och tårögd när jag

Första kyssen och en månad i Rom?

Reklamsamarbete med EF Jag var nyss fyllda 15 när en pojke kysste mig första gången. Jag hade sneda tänder (min tandställning kom på plats ett

Kika in i mitt hönshus!

Här sitter jag och ser nöjd ut. 😊 Varför undrar du kanske? För att mitt hönshus äntligen är klart! 🐓⁠ Häng med och kika på hur jag inrett mitt hönshus!

Ett avsked.

När vi passerade Hudiksvall låg snön vit på marken, såhär i början av maj. Lövträden hade börjat slå ut och snön hängde tung över trädkronorna.