Movie Monday: Your Sister’s Sister

Movie Monday

Your Sister's Sister

Fick tips av Linda om denna film efter att ha sett ”Safety not guaranteed” förra måndagen, och jag är mycket tacksam att hon gjorde det. Vilken alldeles ljuvlig liten film!

Den här filmen sätter huvudet på spiken när det gäller mänskliga relationer. Och den gör det med charm, humor och värdighet. 

Efter ”Safety Not Guaranteed” blev jag väldigt förtjust i Mark Duplass och även i ”Your Sister's Sister” gör han en solid och ärlig tolkning. Jag är numera även kär i Rosemarie Dewitt och Emily Blunt gör ju ingen besviken. Överlag känns skådespeleriet precis som jag älskar det, ärligt och fullt av råa och äkta känslor som man kan relatera till. Det är subtilt och ibland förvirrande men det känns. Och det är det som kännetecknar bra skådespeleri för mig, och en bra film. Att det känns.

Den här filmen fastnade verkligen i maggropen på mig och verkar inte vilja ge sig av. Den gjorde mig också vansinnigt sugen på att skaffa mig ett torp. I alla fall. Den är ljuvlig. Ljuvligljuvligljuvlig. Se den!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlog: På Bokmässan som FÖRFATTARE!

I år närvarade jag på Bokmässan i egenskap av FÖRFATTARE! Min bok ”Yrke: Influencer” kom ju ut tidigare i år och nu var det dags