I förra veckan var jag, som ni vet, på utförsäljning hos fabulösa Cornelia. Här är ett av smyckena jag kom hem med därifrån, armbandet ”Knotted” som redan fått en given plats bland mina vardagsarmband. De andra två kommer från Efva Attling.

Gillar du Cornelia och är på plats i Stockholm imorgon föreslår jag att du kikar in på den här utförsäljningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Covid och årets mörkaste dag

Hej och välkommen till årets mörkaste dag – vintersolståndet. Idag har solen bara varit uppe i 4,5 timme. Nu är klockan strax efter 14 och

29 januari

Det datumet kommer gå till historien. I alla fall min personliga historia. Den 29 januari 2018 släpps nämligen min allra första egna bok – ”Yrke:

83. Facebookannonsering for newbies med Sara Öhman

Sara Öhman är, förutom en av mina bästa vänner, en riktig stjärna inom digital marknadsföring. Hon driver sedan 6 år tillbaka eget företag och jobbar med att hjälpa företag få mer effekt av sin marknadsföring i sociala medier. Hon är en av mina personl…