Blandade Ytligheter Mode och Shopping

Fredagsshopping

Efter jobbet idag lyxade jag till det med en tur till Nacka Forum där jag bara strosade omkring i lugn och ro, provade några plagg och tafsade lite drömmande på några andra. På Indiska plockade jag på mig en dignande hög av färgsprakande kreationer in i provrummet och en av dem fick följa med mig hem. En långklänning såklart, vad annars? Eventuellt åker den på redan imorgon, jag ska prova den här hemma med skor och smycken så får vi se om den blir en keeper.

På tal om smycken så hittade jag också på Indiska vad som väntas bli sommarens mest använda halsband. Jag som har mycket enfärgade kläder, det här halsbandet blir ju en helt lysande färgklick till dessa. Bokstavligt talat.


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Madde
  Friday, May 21, 2010 at 11:38 pm

  Vilka läckra färger!

 • Reply
  Katta Kvack
  Saturday, May 22, 2010 at 11:52 am

  Ser underbart ut. Jag har lite svårt att vänja mig vid att ha på mig en maxiklänning. Tror jag måste ha en till med lite mindre tyg kring höfterna också.

 • Leave a Reply