Fredagsshopping

Efter jobbet idag lyxade jag till det med en tur till Nacka Forum där jag bara strosade omkring i lugn och ro, provade några plagg och tafsade lite drömmande på några andra. På Indiska plockade jag på mig en dignande hög av färgsprakande kreationer in i provrummet och en av dem fick följa med mig hem. En långklänning såklart, vad annars? Eventuellt åker den på redan imorgon, jag ska prova den här hemma med skor och smycken så får vi se om den blir en keeper.

På tal om smycken så hittade jag också på Indiska vad som väntas bli sommarens mest använda halsband. Jag som har mycket enfärgade kläder, det här halsbandet blir ju en helt lysande färgklick till dessa. Bokstavligt talat.

2 thoughts on “Fredagsshopping

  1. Ser underbart ut. Jag har lite svårt att vänja mig vid att ha på mig en maxiklänning. Tror jag måste ha en till med lite mindre tyg kring höfterna också.

    Katta Kvack Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *