Hej februari!

Vips så hade första månaden av 2019 gått och det var plötsligt februari!

Jag och Leia försökte hitta åt stigen upp till sjön som hade snöat igen och Leia försvann nästan i snön!

Det snöade och snöade och snöade lite till och jag körde fast bilen på uppfarten. Det var ju bara en tidsfråga tills det skulle hända, det visste vi ju allihopa.

Första gången fick jag faktiskt loss den helt själv! Andra gången fick jag kalla in förstärkning i form av min morbror som fick komma göra proffs-bil-körar-grejer för att få loss den. Annars hade den fått stå där tills det blev vår.

Jag rev av årets första föreläsning för Marknadsföreningen i Övik och hade en riktigt rackarns bra dag! Älskar när flowet bara kommer och föreläsningen liksom flyter på som bara den! Bra fredag.

Sedan stängde registreringen för Social Brand Lab i söndags och jag tog en selfie ganska precis 32 sekunder innan jag skulle gå live på Facebook för en avslutande Q&A innan vi stängde dörrarna. Och nu har jag en hel massa fina elever som är så jädra drivna och peppiga och jag är så stolt!

Uppskattade också att Jackie körde tuggimmipopstil i samband med min live där. Viktigt att jobba med bra folk!

Jag fotade spontant lite bilder till Jacks Instagram i OffCoffs fönster. Jag försöker få honom att förstå det här med musiker och personligt varumärke = bra skit. Det sitter långt inne men bilden fick mycket likes så jag tror vi fick ett break through!

Och efter mycket snö och moln så kom solen och livet tillbaka en sväng!

Och Leia väntade på att få skälla på brevbäraren men han kom aldrig.

Och det var början av februari!

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Årets första rabarberpaj – med en twist!

Finns det något som skriker “nu är sommaren här” mer än att årets första skörd av rabarber?  (Förmodligen jättemånga saker men håll med nu bara

Ljusets energi

Härom dagen lovade vädergudarna sol och efter mitt solnedgångsfail förra veckan sökte jag revansch. Så jag ställde väckarklockan, packade ihop kamera och stativ och åkte

En av de bästa egenskaperna

Ikväll sjunger Jonna i Globen. Kan du fatta det?! Det kan inte riktigt jag. Hennes första framträdande som artist och hon gör det i Globen!

VIDEO: Min sminkrutin till vardags!

Inlägget innehåller annonslänkar – läs mer i min policy! I den här videon delar jag med mig hur jag sminkar mig till vardags, hur jag