Vips så hade första månaden av 2019 gått och det var plötsligt februari!

Jag och Leia försökte hitta åt stigen upp till sjön som hade snöat igen och Leia försvann nästan i snön!

Det snöade och snöade och snöade lite till och jag körde fast bilen på uppfarten. Det var ju bara en tidsfråga tills det skulle hända, det visste vi ju allihopa.

Första gången fick jag faktiskt loss den helt själv! Andra gången fick jag kalla in förstärkning i form av min morbror som fick komma göra proffs-bil-körar-grejer för att få loss den. Annars hade den fått stå där tills det blev vår.

Jag rev av årets första föreläsning för Marknadsföreningen i Övik och hade en riktigt rackarns bra dag! Älskar när flowet bara kommer och föreläsningen liksom flyter på som bara den! Bra fredag.

Sedan stängde registreringen för Social Brand Lab i söndags och jag tog en selfie ganska precis 32 sekunder innan jag skulle gå live på Facebook för en avslutande Q&A innan vi stängde dörrarna. Och nu har jag en hel massa fina elever som är så jädra drivna och peppiga och jag är så stolt!

Uppskattade också att Jackie körde tuggimmipopstil i samband med min live där. Viktigt att jobba med bra folk!

Jag fotade spontant lite bilder till Jacks Instagram i OffCoffs fönster. Jag försöker få honom att förstå det här med musiker och personligt varumärke = bra skit. Det sitter långt inne men bilden fick mycket likes så jag tror vi fick ett break through!

Och efter mycket snö och moln så kom solen och livet tillbaka en sväng!

Och Leia väntade på att få skälla på brevbäraren men han kom aldrig.

Och det var början av februari!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

72. Elin Häggberg/Teknifik

Varmt välkommen till en helt ny säsong av We Are Influencers där vi för första gången sätter strålkastaren på microinfluencers – profiler som med en tydlig nisch och ett relaterbart liv har byggt en karriär i sociala medier utan enorma följarskaror….

OOTD: Hötorget

Tröja – Ellos / Kjol – Lindex / Skor – Adidas / Väska – Ulrika / Ring – Efva Attling Glad fredag kära vänner! Det

En midsommaroutfit

Klänning från Ellos (annonslänk), skor från Docksta Sko. Krans från diket. 🥰 Älskar den här klänningen som jag hade på midsommar. Den har långa ärmar