Efter jobbet idag lyxade jag till det med en tur till Nacka Forum där jag bara strosade omkring i lugn och ro, provade några plagg och tafsade lite drömmande på några andra. På Indiska plockade jag på mig en dignande hög av färgsprakande kreationer in i provrummet och en av dem fick följa med mig hem. En långklänning såklart, vad annars? Eventuellt åker den på redan imorgon, jag ska prova den här hemma med skor och smycken så får vi se om den blir en keeper.

På tal om smycken så hittade jag också på Indiska vad som väntas bli sommarens mest använda halsband. Jag som har mycket enfärgade kläder, det här halsbandet blir ju en helt lysande färgklick till dessa. Bokstavligt talat.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

The Box

I fredags hoppade jag i en bil med Caroline och tog sikte på Linköping. Vi skulle nämligen ha en medlemsträff där med Influencers of Sweden!

76. Hitta essensen i ditt hantverk med Agnes Gällhagen

Agnes Gällhagen är profilen bakom varumärket Cashew Kitchen som har sin grund i den vegetariska matbloggen med samma namn. Agnes titulerar sig fotograf, matkreatör och bloggare men är i botten utbildad inom klassiskt måleri, något som idag ger henne et…

Midsommarpepp!

Glad midsommar! När du läser detta har jag redan checkat ut för helgen och åkt ner till Skuleskogen för att fira midsommar i Friluftsbyn tillsammans