Sök och du skall finna

Sök och du skall finna

Något jag brukar roa mig med ibland när alla avsnitt av ”Bachelor” är slut och det inte finns något ludd kvar i naveln att peta bort är att spana på vad folk har sökt på när de hittat hit från Google. På topp tio har vi mitt namn, bloggnamn och andra internet-alteregon. Grattis Google, so far so good.

Men sedan hopar sig konstigheterna. Och de jag tycker mest synd om är ju de som tror att de ska få svar på sina universiella frågor och så hamnar de hos undertecknad. Bummer liksom. Men jag är ju inte sämre än att jag försöker hjälpa. Då ska vi se…

sofie from eat pray love – Nej, ni har tyvärr inte landat hos Tuva Novotny. Men det är hon som spelar Sofie i ”Eat, Pray, Love”, det skrev jag om för nästan 1,5 år sedan när de filmade i Rom.

sexsi – Tja, okej då!

enorma tuttar – Enorma? Tja, jag vet inte. Kanske? Beror väl på vad man jämför med.

affärsjurist blogg – Där får jag faktiskt säga nej. Men Karolina, hon är affärsjurist, prova hos henne.

aktivera dejting – Inte för tillfället. Men jag är inte negativt inställd till konceptet.

hur man lindar en hockeyklubba samt hur lindar man en hockeyklubba – Ingen aning. På båda. Sorry.

räkna snopp cm – Hrm.. ja.. alltså.. först ska den väl typ vara.. hård.. sen måste man ju.. hrm.. typ.. Äsch, prova hos Hannah Arnhög. Hon har örnkoll.

brillorm – Inte till vardags, men jag klär ut mig och .

bränt fingret i ugnen – Först och främst – stackars! Spola på en massa vatten och sedan på med någon salva. Och ät lite choklad så känns det bättre.

Det var allt jag hade idag, har ni några vidare frågor så placera dem i kommentarsfältet så tar oraklet dem nästa gång.

4 svar

  1. Sånt där är oschysst! Jag kvällsfikade och slösurfade lite när jag kom till ”bränt fingret i ugnen”. Och nu har jag chokladdryck över hela tangentbordet ;-). Det var det roligaste jag läst på länge! Åååh, Linda, så klockrent! Du gjorde banne mig min kväll ( dock håller min dator inte riktigt med, verkar som den inte är lika fötjust i Ovations som jag)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

75. Om att arbeta utifrån sin värdegrund med Johanna Nilsson

Johanna Nilsson har alltid varit intresserad av rättvisefrågor och värderingar som dessa är basen i hela hennes entreprenörskap. Idag är hon en ledande röst kring hållbart mode genomsitt varumärke Slow Fashion och kallar sig själv opinionsbil…

Tankar efter valet

Det är extremt blandade känslor i mig idag. Valdagen igår var surrealistisk. Att få gå och kryssa sig själv var en upplevelse jag sent ska